Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέρκελ για Τσίπρα-Ζάεφ: Όταν υπάρχει θάρρος, βρίσκεις και λύσεις

«Όταν υπάρχει το απαραίτητο θάρρος, μπορείς να βρεις και λύσεις», τόνισε η Καγκελάριος 'Αγγελα Μέρκελ, αναφερόμενη στην Συμφωνία των Πρεσπών από το βήμα της Διάσκεψης του Μονάχου για την Ασφάλεια, συγχαίροντας θερμά τους δύο πρωταγωνιστές, όπως είπε, τον Αλέξη Τσίπρα και τον Ζόραν Ζάεφ.

Σε επιφυλακή ο στρατός της Βενεζουέλας για την αποτροπή παραβιάσεων των συνόρων

Ο υπουργός Άμυνας Βλαντιμίρ Παντρίνο διαμήνυσε σήμερα ότι ο βενεζουελανός στρατός βρίσκεται σε «εγρήγορση» ενάντια σε κάθε παραβίαση των συνόρων της χώρας, επαναδιατυπώνοντας την «αμέριστη» στήριξη των ενόπλων δυνάμεων στον πρόεδρο Νικολάς Μαδούρο.

Ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος στο βρετανικό κοινοβούλιο

Σύμφωνα με τον πρώην πλέον βουλευτή των Εργατικών, Τσούκα Ουμούνα, (παραιτήθηκε χθες) και αναφορικά με το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος «θα ήθελα να κινηθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται και σίγουρα μέχρι το τέλος του χρόνου»

Μ. Σχοινάς: H Ευρωπαϊκή Επιτροπή σέβεται την ανεξαρτησία όλων των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης

Τον απόλυτο σεβασμό στην ανεξαρτησία όλων των κεντρικών τραπεζών της ευρωζώνης εξέφρασε σήμερα ο εκπρόσωπος της Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, κληθείς να σχολιάσει φερόμενη ηχογράφηση συνομιλίας του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας.

Προβληματική η διεθνής αναγνώριση του Γκουαϊντό

Η αναγνώριση του Χουάν Γκουαϊντό ως μεταβατικού προέδρου της Βενεζουέλας παρεκκλίνει της μέχρι τώρα γερμανικής πρακτικής. Κατά την Επιστημονική Υπηρεσία της Βουλής μπορεί να θεωρηθεί ως ανάμειξη στα εσωτερικά της χώρας.

Την Μ. Βεστάγκερ προτιμούν οι Ευρωπαίοι για την προεδρία της Κομισιόν, ο Μ. Βέμπερ μόλις στο 4%

Η Επίτροπος Ανταγωνισμού Μαργκρέτε Βεστάγκερ είναι η προτιμότερη διάδοχος του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ στην προεδρία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, σύμφωνα με τα αποτελέσματα μιας πανευρωπαϊκής διαδικτυακής έρευνας που διενήργησε η εταιρία Burson Cohn & Wolfe (BCW) και παρουσιάζει σήμερα η διαδικτυακή πλατφόρμα Euractiv.

Θετικά βήματα και ελπιδοφόρο μέλλον από την επίσκεψη του Ν. Παππά στη Βόρεια Μακεδονία

Στόχος η μείωση του κόστους περιαγωγής μέχρι την αρχή της τουριστικής περιόδου. «Να κάνουμε τη συμφωνία των Πρεσπών, συμφωνία των ανθρώπων», δηλώνει ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής

Υπογραφή συμφωνίας για τη μείωση των χρεώσεων περιαγωγής μεταξύ Ελλάδας και Βόρειας Μακεδονίας

«Να κάνουμε τη Συμφωνία των Πρεσπών, συμφωνία των ανθρώπων», δήλωσε ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκος Παππάς, στην κοινή συνέντευξη Τύπου με τον υπουργό της Κοινωνίας της Πληροφορίας και Διοίκησης της Βόρειας Μακεδονίας

Ραδιόφωνο