Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Καμούσο (CGIL), Κιαβάτσι (ARCI), προσωπικότητες: Ενωμένοι και αλληλέγγυοι με την Ελλάδα για ν΄ αλλάξουμε την Ευρώπη

«Είμαστε με την Ελλάδα. Όχι στους εκβιασμούς του ΔΝΤ και του Σόιμπλε. Ζητάμε από την ιταλική κυβέρνηση να σταθεί με συνέπεια στο πλάι της Αθήνας»

Γαλλία: Αμόν και Μελανσόν ξεκινούν διάλογο

Παρότι αναγνώρισε ότι ο διάλογος "δεν θα είναι εύκολος", ο πρώην υπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Ολάντ τόνισε ότι υπάρχουν σημαντικά σημεία σύγκλισης μεταξύ των δύο υποψηφιοτήτων. Ο Μελανσόν που έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα προτίθεται να αποχωρήσει από την κούρσα υπέρ του Αμόν συναντήθηκε επίσης την Πέμπτη με τον υποψήφιο των Οικολόγων Γιανίκ Ζαντό.

Γερμανία: Παζάρι για την Opel

Εκπρόσωποι της γερμανικής κυβέρνησης συναντήθηκαν με τους επικεφαλής της General Motors και της Peugeot, όπως επιβεβαίωσε στέλεχος του γερμανικού υπουργείου Οικονομίας. Στο ερώτημα για το μέλλον των θέσεων εργασίας στη Γερμανία, δηλαδή για το ενδεχόμενο απολύσεων μετά από συγχωνεύσεις μονάδων, η εκπρόσωπος απάντησε ότι αυτό είναι ζήτημα της διοίκησης και των συνδικάτων.

ΗΠΑ: Κυβερνητικό σχέδιο για κινητοποίηση της εθνοφρουράς κατά μεταναστών

Το σχέδιο που καταρτίστηκε από τον υπουργό Εσωτερικής Ασφάλειας Τζον Κέλι και φέρει την ημερομηνία της 25ης Ιανουαρίου -τέσσερις ημέρες μετά τον διορισμό του στη θέση- εξουσιοδοτεί την εθνοφρουρά να "επιτελεί τα καθήκοντα της υπηρεσίας μετανάστευσης σε σχέση με τις έρευνες, συλλήψεις και φυλακίσεις παράνομων μεταναστών στις Ηνωμένες Πολιτείες".

Ισπανία: Γαλαζοαίματες απάτες

Το «πριγκιπικό» ζεύγος ενημερώθηκε για την απόφαση στη Γενεύη, όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα, ενώ η «πριγκίπισσα» δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ισπανία και ετοιμάζεται για μια χρυσή εξορία στην... Πορτογαλία.

Ρότζερ Γουότερς κατά Τραμπ: "Ξεχείλισαν οι υπόνομοι..."

Το άλμπουμ "The Wall" είναι «πιο επίκαιρο από ποτέ σήμερα με τον Τραμπ, με όλες αυτές τις διακηρύξεις του για τα τείχη που θα οικοδομήσει, το μόνο που επιδιώκει είναι να διχάσει στο μέγιστο τους πολίτες βάσει της φυλής και της θρησκείας τους» τόνισε ο συνιδρυτής του συγκροτήματος.

Το φάντασμα των Ηλυσίων

Από τότε που ανακοίνωσε ότι δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του, την 1η Δεκεμβρίου, ο Φρανσουά Ολάντ έχει περιοριστεί στον ρόλο ενός ανθρώπου του παρελθόντος. Κάτι πρωτοφανές στην ιστορία της πέμπτης Δημοκρατίας. Ένας πρόεδρος εν ενεργεία, που πέφτει μόνος του νοκ άουτ πριν από το τέλος του αγώνα. Αποτέλεσμα: δεν ενδιαφέρει πια κανέναν. Κυβερνά μέσα στη γενική αδιαφορία

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο