Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Δεν διαπιστώνεται πως υπάρχει επαρκής πρόοδος" στη διαπραγμάτευση με το Ηνωμένο Βασίλειο

Οι ηγέτες των 27 χωρών συζήτησαν την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη διαπραγμάτευση κατά το δείπνο εργασίας την πρώτη ημέρα της Συνόδου Κορυφής την Τετάρτη, μετά την ομιλία που εκφώνησε η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι.

Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ ευχαριστεί τον Ν. Κοτζιά και υποστηρίζει την «πλήρη εφαρμογή» της Συμφωνίας των Πρεσπών

Το Αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών ευχαριστεί τον Ν. Κοτζιά για τη συμβολή του στην ενίσχυση των ελληνοαμερικανικών σχέσεων και στην επίτευξη της Συμφωνίας των Πρεσπών.

Ντ. Μπουσάτι: Σε ευχαριστούμε Νίκο Κοτζιά για τη νέα σελίδα συνεργασίας

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο υπουργός Εξωτερικών της Αλβανίας, Ντιτμίρ Μπουσάτι, ευχαριστεί τον Νίκο Κοτζιά για τις προσπάθειές του να ανοιχτεί από κοινού μία νέα σελίδα στις σχέσεις των δύο χωρών.

M. Mπαρνιέ: Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο για μια συμφωνία

"Χρειαζόμαστε περισσότερο χρόνο. Συνεχίζουμε να εργαζόμαστε τις επόμενες εβδομάδες με ψυχραιμία και υπομονή". Αυτό δήλωσε ο επικεφαλής διαπραγματευτής της ΕΕ για το Brexit προσχερχόμενος στη σημερινή Σύνοδο Κορυφής.

Ευχαριστίες Ν.Χριστοδουλίδη και Α.Νεοφύτου στον Ν.Κοτζιά

Ο Κύπριος υπουργός Εξωτερικών, Ν.Χριστοδουλίδης και ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Α.Νεοφύτου, εξέφρασαν την εκτίμησή του προς τον Ν.Κοτζιά, αμέσως μετά την παραίτηση του τελευταίου από το υπουργείο Εξωτερικών

T.Μέι: Εφικτή η συμφωνία για το Brexit

«Σημαντική πρόοδος» για το Brexit επιτεύχθηκε στη Σύνοδο Κορυφής του Σάλτζμπουργκ, σύμφωνα με τη πρωθυπουργό της Βρετανίας, η οποία δήλωσε αισιόδοξη ότι μπορεί να επιτευχθεί συμφωνία για την αποχώρηση της Βρετανίας από την ΕΕ

Την Παρασκευή θα συνεχιστεί η συζήτηση στη Βουλή της ΠΓΔΜ

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης VMRO-DPMNE, ζήτησε σήμερα να ολοκληρωθεί άμεσα η συζήτηση αυτή στην ολομέλεια της Βουλής, η οποία ξεκίνησε την Δευτέρα και σύμφωνα με τον Κανονισμό του Κοινοβουλίου μπορεί να διαρκέσει μέχρι δέκα ημέρες.


Ραδιόφωνο