Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τραυματίας από πυροβολισμό στο Μυλοπόταμο

Τραυματισμένος από όπλο, μεταφέρθηκε στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο του Ηρακλείου, ένας 54χρονος άντρας από τα Ζωνιανά. Την ίδια ώρα, γίνεται λόγος και για ένα δεύτερο άντρα ο οποίος φέρεται τραυματισμένος, όχι, ωστόσο, από πυροβολισμό.

Πορεία αλληλεγγύης στους εξεγερμένους των ΗΠΑ στη Θεσσαλονίκη

Πορεία αλληλεγγύης στον λαό των Ηνωμένων Πολιτειών που διαδηλώνει μετά τον θάνατο του Αφροαμερικανού Τζορτζ Φλόιντ, πραγματοποιήθηκε στη Θεσσαλονίκη, μετά από κάλεσμα οργανώσεων και συλλογικοτήτων της εξωκοινοβουλευτικής Αριστεράς.

Big brother στον "Ευαγγελισμό" με ανάθεση σε εξωτερικό συνεργάτη

Απόφαση χωρίς διαφάνεια και αξιοκρατία - Κάμερες παρακολούθησης σε χώρους όπου κάνει διάλειμμα το προσωπικό και στη Β’ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας * Για αντιδημοκρατικές πρακτικές της κυβέρνησης κάνουν λόγο οι εργαζόμενοι και ο Τομέας Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ

Προσαγωγή μαθητών επειδή έπαιζαν μπάσκετ σε προαύλιο σχολείου (Video)

Στην καταγγελία, οι γονείς κάνουν λόγο για εμμονή του διευθυντή της σχολικής μονάδας, ενώ δηκτικά αναφέρουν: «Ευχαριστούμε κε διευθυντά για το σπουδαίο μάθημα που διδάξετε στα παιδιά μας. Να είστε σίγουρος ότι θα τους μείνει αξέχαστο».

Τη δυνατότητα στα ΑΕΙ να ορίζουν βαθμό εισαγωγής για συγκεκριμένο μάθημα μελετά το Υπουργείο Παιδείας

Φαίνεται πως το μόνο που νοιάζει την υπουργό Παιδείας είναι το πως θα κόβει τη δυνατότητα να εισέρχονται στα ΑΕΙ οι μαθητές που δίνουν Πανελλαδικές και εφευρίσκει διάφορους τρόπους. Σήμερα ανακάλυψε τη δυνατότητα να ορίζουν τα πανεπιστήμια το βαθμό εισαγωγής σε συγκεκριμένο μάθημα, επεξεργάζεται το υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων.

Αχτσιόγλου: Η "ΣΥΝεργασία" των Μητσοτάκη και Βρούτση επιφέρει μείωση στο επίδομα αδείας και στο δώρο Χριστουγέννων

Η "ΣΥΝεργασία" των κυρίων Μητσοτάκη και Βρούτση, εκτός από την οριζόντια μείωση μισθών κατά 20%,επιφέρει δραστική μείωση και στο επίδομα αδείας και στο δώρο Χριστουγέννων των εργαζομένων, ενώ δεν παρέχει καμία προστασία από τις απολύσεις" τονίζει σε δήλωση της η Εφη Αχτσιόγλου

Η «Ανοιχτή Πόλη» ξεκινά τη διαβούλευση για τις παρεμβάσεις στο κέντρο της Αθήνας

«Σκοπός της διαβούλευσης είναι να συμπεριληφθούν και να καταγραφούν οι απόψεις όσο το δυνατόν περισσότερων φορέων και συλλόγων που επηρεάζονται από τις επικείμενες παρεμβάσεις», τονίζει η δημοτική παράταξη της Αθήνας για τον «μεγάλο περίπατο»

«Κι ο αγέρας θα θυμώσ’, θα σας πάρ’ και θα σας σηκώσ’!»

Πανκυκλαδική κινητοποίηση ενάντια στις ανεμογεννήτριες - Από την Τήνο μέχρι την Αμοργό, από την Πάρο μέχρι τη Νάξο κι από τη Σίφνο μέχρι τη Σαντορίνη, εκατοντάδες νησιώτες ένωσαν τις φωνές τους και διαδήλωσαν ενάντια στην εγκατάσταση αιολικών και τη μετατροπή του τόπου τους σε βιομηχανική ζώνη


Όλες οι Ειδήσεις