Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Η δομή εις τους κομουνιστάς», τα λεφτά στους… πλούσιους σε αισθήματα

Από την «ΕΛΑΔΑ» και τη «Μακεδονία ξακουστή»…. στου Καβακλή και στην Καράβα - Γιατί στην περιοχή Μανταμάδου «το 66% ψήφισε κουμουνισμένους στις εκλογές» δηλαδή ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ. «Ας πάρουν το λοιπόν τη δομή να ‘χουν να πορεύονται…»

Το Απάνθρωπο κυνήγι Προσφύγων-Μεταναστών από τον Ελληνικό Στρατό

"Στα σύνορα γίνονται καθημερινά παράνομες επαναπροωθήσεις. Είναι «κοινό μυστικό» ότι όλα όσα διεξάγονται στον Έβρο γίνονται κατόπιν διαταγών από τους ανωτέρους και ότι ενορχηστρωτές του σχεδίου αυτού είναι το ΓΕΣ, το υπουργείο και η κυβέρνηση", καταγγέλλει το Δίκτυο Ελεύθερων Φαντάρων Σπάρτακος

Μυτιλήνη: Πολίτες απέκλεισαν τη περιοχή που σχεδιάζεται κλειστή δομή

Μετά και τις αποφάσεις της λαικής συνέλευσης στο Μανταμάδο σήμερα το πρωί της Παρασκευής οχήματα του Δήμου Δυτικής Λέσβου και της ΔΕΔΑΠΑΛ απέκλεισαν το δρόμο και άλλες προσβάσεις, που οδηγεί στην περιοχή της Kαράβας, όπου σύμφωνα με την κυβερνητική απόφαση έχει επιταχθεί συγκεκριμένη έκταση, προοριζόμενη για τη νέα κλειστή δομή φιλοξενίας μεταναστών.

Συμπαράταξη Πολιτών στο Β.Αιγαίο: Επιτάσσεται …. ο διάλογος

" Μέχρις εκεί φτάνει η δημοκρατία της Κυβέρνησης λοιπόν, μέχρι την επίταξη; Μέχρι την επίταξη για να λύσουν ένα πρόβλημα που διόγκωσαν με την ιδεοληψία και την εμμονή τους , που προεκλογικά διατυμπάνιζαν πως τη λύση του την έχουν στο τσεπάκι" τονίζει σε ανακοίνωση της η περιφερειακή παράταξης Συμπαράταξη Πολιτών στο Β.Αιγαίο

"Είμαστε όλοι αντίθετοι, αυτά τα έκανε μόνο η χούντα" απαντούν στην επίταξη οι κάτοικοι του Μανταμάδου

Είμαστε όλοι αντίθετοι, αυτά τα έκανε μόνο η χούντα, να επιτάσσει χωρίς τη θέληση των ανθρώπων», τόνισε αρχικά ο πρόεδρος του Μανταμάδου, Χαράλαμπος Τζελαϊδης στο ρ/σ του «Ν», επισημαίνοντας ότι ενημερώθηκε από το «Ν» για τη δημιουργία νέας δομής κλειστού τύπου στη θέση Καράβα.

Επιτάσσονται πέντε περιοχές από την κυβέρνηση για τις νέες δομές στα νησιά

Μετά την υποχώρηση της κυβέρνησης για τις κλειστού τύπου δομές και την εξαγγελία της να δημιουργήσει ελεγχόμενες όπως τις ονομάζει, ανοιχτές δομές. Η κυβέρνηση προχωρά στην έκδοση Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου για επίταξη ακινήτων για τη διαχείριση της κρίσης στο Προσφυγικό

Αντιπροσωπεία ΣΥΡΙΖΑ για προσφυγικό: Άμεση αποσυμφόρηση των νησιών (Video)

Αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ συναντήθηκε με την ηγεσία του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου. Έντονη κριτική στους έως τώρα χειρισμούς της κυβέρνησης - «Το καλοκαίρι θα υπάρχει μια κατάσταση "κόλαση" στα νησιά»

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα για να διερευνηθεί ο θάνατος 31χρονου Ιρανού στο ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Μόριας

Μηνυτήρια αναφορά στον εισαγγελέα πρωτοδικών Μυτιλήνης, από πέντε δικηγόρους Μη Kυβερνητικών Oργανώσεων, με αίτημα τους τη διερεύνηση των ακριβών αιτιών και συνθηκών θανάτου του 31χρονου Ιρανού υπηκόου, επικαλούμενοι μάλιστα σχετικά ρεπορτάζ, σύμφωνα με τα οποίο βρέθηκε απαγχονισμένος σε χώρο του ΠΡΟ.ΚΕ.Κ.Α. Μόριας το πρωί της ίδιας ημέρας.

Έκκληση απευθύνουν 14 οργανώσεις στην κυβέρνηση για αποφυγή ξενοφοβικής ρητορικής που προωθεί ρατσιστικές αντιδράσεις

Έκκληση προς την κυβέρνηση απευθύνουν 14 οργανώσεις αλλά και προς τους τοπικούς παράγοντες καθώς και τα μέσα ενημέρωσης, για την αποφυγή της ξενοφοβικής ρητορικής που αναπαράγει αρνητικά στερεότυπα και προωθεί ρατσιστικές αντιδράσεις, οξύνοντας την ένταση, που ήδη υπάρχει από τις "μεγάλες καθυστερήσεις στην εξέταση ασύλου, η συστηματική αντιμεταναστευτική ρητορική"

Spiegel: «Εξέγερση στη Λέσβο»

Η κατάσταση στα ελληνικά νησιά κινδυνεύει να εκτροχιαστεί. Οι πρόσφυγες στη Λέσβο διαδήλωσαν κατά της ελληνικής πολιτικής ασύλου για δύο συνεχόμενες ημέρες. Οι σκληρές νέες πολιτικές της κυβέρνησης προκαλούν δυσαρέσκεια σε πρόσφυγες, μετανάστες αλλά και ντόπιους, γράφει το Spiegel Online.

Ακροδεξιοί με στυλιάρια χτυπούσαν πόρτες στη Μόρια «αναζητώντας» ξένους

Το βράδυ της Τρίτης ομάδα ατόμων με κουκούλες σε όλο τους το πρόσωπο και μαύρα μπουφάν κρατώντας στυλιάρια "περιόδευαν" μέσα στο χωριό της Μόριας, παρόλο που το χωριό ήταν περικυκλωμένο, αφενός από δυνάμεις της Αστυνομίας και αφετέρου από κατοίκους της Μόριας.


Ραδιόφωνο