Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ένας χρόνος λειτουργίας της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στη Νάξο - Έργο ζωής για τις Κυκλάδες

Τη σημαντική συνεισφορά της Μονάδας Τεχνητού Νεφρού στο Νοσοκομείο της Νάξου ανέδειξε δημοσιοποιώντας τα στατιστικά στοιχεία ο διοικητής Κώστας Απιδόπουλος με την ευκαιρία συμπλήρωσης ενός χρόνου λειτουργίας.

Ατομικά μέτρα προστασίας και προγράμματα εντομοκτονίας κατά της εξάπλωσης του ιού του Δ. Νείλου (Video)

«Ο ιός μεταφέρεται μέσω των αποδημητικών πτηνών, μολύνει κουνούπια διαφορετικών περιοχών και μεταφέρεται στον άνθρωπο» εξήγησε ο καθηγητής μικροβιολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών, Αθ. Τσακρής στην ΕΡΤ.

Π. Πολάκης: Αμετάκλητη απόφαση να καθαρίσουμε τον χώρο της Δημόσιας Υγείας από τα «τρωκτικά»

Καμία διορθωτική δημοσίευση να μην περιμένει η ΠΟΕΔΗΝ, η υπόθεση θα κριθεί στο Εφετείο διεμήνυσε με ανακοίνωση του ο αναπληρωτής υπουργός υγείας Παύλος Πολάκης για την απόφαση που εξέδωσε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών για την αγωγή της ΠΟΕΔΗΝ και του Προέδρου της Μ. Γιαννακού.

Έντεκα κρούσματα του ιού του Δυτικού Νείλου στην Κεντρική Μακεδονία

Σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, αναμένεται η διάγνωση περαιτέρω κρουσμάτων το ερχόμενο διάστημα, ενώ θεωρείται πιθανή η εμφάνιση κρουσμάτων της λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου και σε άλλες γεωγραφικές περιοχές

Εθνικό Μεταμοσχευτικό Κέντρο στο Ωνάσειο

Ολοκληρώθηκαν χθες οι διαδικασίες που αφορούν τη δωρεά του Ιδρύματος Ωνάση προς το Ελληνικό Δημόσιο και το Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο για τη δημιουργία του Ωνασείου Εθνικού Μεταμοσχευτικού...

Ο Π. Πολάκης απαντά στον απολυμένο πρώην πρόεδρο των εργαζομένων του ΚΕΕΛΠΝΟ

«Ο Σταμάτης Πουλής βρίσκεται σε αναμονή κι άλλων εξελίξεων από τη δικαστική έρευνα και πιθανών νέων διώξεων για περισσότερα αδικήματα που σχετίζονται μεταξύ άλλων και με διασπάθιση δημόσιου χρήματος»

"Προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης από την ΠΟΕΔΗΝ"

«Η διοίκηση επιφυλάσσεται για κάθε νόμιμο δικαίωμα της σε κάθε προσπάθεια συκοφάντησης και δυσφήμησης των υψηλών και υπευθύνων υπηρεσιών υγείας που παρέχονται από τους εργαζομένους του νοσοκομείου»


Ραδιόφωνο