Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

82 νέα κρούσματα, 1314 συνολικά, 49 νεκροί (Video)

82 νέα κρούσματα και 20 άλλα που αφορούν επιδημική έξαρση σε πλήρωμα κρουαζιερόπλοιο. Το σύνολο του πληρώματος, 383 άτομα ελέχθησαν σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση του Υπουργείου Υγείας.

«Λουκέτο» μπαίνει στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης

«Λουκέτο» μπαίνει από τις επόμενες ώρες στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης, προκειμένου να μην επαναλαμβάνονται εικόνες συνωστισμού κάθε φορά που είναι καλές οι καιρικές συνθήκες αλλά και να τηρούνται τα απαγορευτικά μέτρα στο πλαίσιο του περιορισμού εξάπλωσης του κορονοϊού

Σ. Δημητρακόπουλος: Η αποψίλωση γιατρών από Κέντρα Υγείας έχει επιπτώσεις στους ασθενείς (ηχητικό)

Ο γιατρός εξήγησε ότι οι αρμόδιοι δεν έχουν κάνει απολύτως καμιά κίνηση προετοιμασίας της πρωτοβάθμιας περίθαλψης, καθώς αυτό θα έπαιζε τον ρόλο του αναχώματος πολλών περιστατικών, εκείνων που δεν χρειάζονται νοσηλεία στο νοσοκομείο και αναφέρθηκε και στην έλλειψη οικογενειακών γιατρών στο ΕΣΥ και πως οι ΤΟΜΥ βοήθησαν να καλυφθεί ως ένα βαθμό ένα κομμάτι του πληθυσμού.

Στην Αθήνα έφθασαν 1,7 εκατ. μάσκες από την Κίνα

Υπενθυμίζεται ότι έχουν προηγηθεί η δωρεά 11 τόνων υγειονομικού υλικού από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, η προμήθεια 5 τόνων χλωροκίνης από την Ινδία και η πτήση της Air China, η οποία μετέφερε προ ημερών στην Ελλάδα από την Κίνα ως δωρεά 1.200.000 μάσκες και υγειονομικό υλικό

Οι ηλικίες 40 έως 64 συχνότεροι στόχοι του κορωνοϊού (πίνακες)

Τις πιο παραγωγικές ηλικίες φαίνεται πως προτιμά να μολύνει ο κορονοϊός στης χώρα μας. Σύμφωνα με τα αναθεωρημένα στοιχεία της έκθεσης του ΕΟΔΥ, οι άνθρωποι ηλικία από 40 έως 64 ετών γίνονται συχνότερα στόχοι του νέου ιού σε ποσοστό 47,2%, όπως και η ηλικιακή ομάδα από 18 έως 40 ετών σε ποσοστό 26,8%.

Κραυγή από την αδερφή της 41χρονης: Αποκαλύψεις για τις τραγικές οδηγίες και το θάνατό της

Έντονο προβληματισμό δημιουργεί η στάση, αλλά και οι οδηγίες των υπευθύνων αναφορικά με περιστατικά, όπως ο θάνατος της 41χρονης στην Καστοριά, η οποία έχασε τη ζωή της αβοήθητη χωρίς να κάνει το τέστ για κορωνοϊό

Αρνητικά τα αποτελέσματα των εξετάσεων για Covid 19, στα δύο μέλη του πληρώματος του πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π»

Αρνητικά είναι τα αποτελέσματα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν για τον Covid-19, ένας 26χρονος δόκιμος μηχανικός και ένας 42χρονος εκπαιδευόμενος ναύτης, μέλη του πληρώματος του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΘΕΟΛΟΓΟΣ Π»

Δημήτρης Πλουμπίδης: Η καραντίνα δεν μπορεί να διαρκεί για μεγάλο διάστημα

"Μπροστά σε μια απειλή χωρίς προηγούμενο είναι δύσκολο κάποιος να προβλέψει τη συνέχεια. Είναι όμως βέβαιο ότι η υπεράσπιση της δημόσιας Υγείας αλλά και των κοινωνικών δικαιωμάτων δεν θα μας χαριστεί από κανέναν"

Πρώτος θάνατος από κορωνοϊό στη Λέσβο

Πρώτος θάνατος πριν από λίγο στη Λέσβο από κορονοϊό. Έφυγε από τη ζωή λόγω των επιπλοκών που της δημιούργησε ο ιός, η 76χρονη γυναίκα που είχε εισαχθεί για νοσηλεία το μεσημέρι της περασμένης Πέμπτης

Ανδρέας Μεντής: Δεν έχουμε αντιδραστήρια για πολύ καιρό ακόμα

"Μια απόλυτη προτεραιότητα (στην εξέταση δειγμάτων) είναι οι οίκοι ευγηρίας. Στην περίπτωση που διαπιστωθεί το πρώτο σύμπτωμα, είναι πολύ σημαντικό να απομονωθεί γρήγορα το περιστατικό για να μην εξαπλωθεί. Ένας άλλος λόγος απόλυτης προτεραιότητας μπορεί να είναι η εμφάνιση συμπτώματος σε ευπαθείς ομάδες, όπως και σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, όπου οι άνθρωποι προσεγγίζουν και εξετάζουν ασθενείς"

Τρίτος νεκρός από κορωνoϊό στην Ξάνθη

Υπέκυψε τα ξημερώματα της Κυριακής 67 χρόνος συμπολίτης μας κάτοικος Ξάνθης ο οποίος νοσηλευόταν στην μονάδα εντατικής θεραπείας του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.


Ραδιόφωνο