Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ποια είναι τα κίνητρα για δημόσιους υπαλλήλους

Τη θεσμοθέτηση κινήτρων για τη συμμετοχή των δημοσίων υπαλλήλων στη διαδικασία της αξιολόγησης σχεδιάζει το υπουργείο Διοικητικής Ανασυγκρότησης, σε μια προσπάθεια να επανεκκινήσει η διαδικασία, η οποία έχει παγώσει λόγω της αποχής της ΑΔΕΔΥ.

Ράνια Αντωνοπούλου: Το 2018 οι άνεργοι θα πέσουν κάτω από 1 εκατ.

"Μέσα στο 2018, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια, η ανεργία θα υποχωρήσει κάτω από το 20% και θα σπάσει επιτέλους το ψυχολογικό όριο του ενός εκατομμυρίου ανέργων", δηλώνει στην “Αυγή” της Κυριακής η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου.

Από τον Σεπτέμβριο σε 11 δόσεις η καταβολή των επιπλέον εισφορών για 70.000 ασφαλισμένους του ΟΑΕΕ

Ο υφυπουργός Εργασίας σημείωσε ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες και οι αυτοαπασχολούμενοι θα πληρώσουν την επιπλέον εισφορά σε 11 δόσεις. «Δεν πρόκειται για νέες επιβαρύνσεις, αλλά για ποσά που είχαν θεσμοθετηθεί με παλαιότερη νομοθεσία» υπογράμμισε ο ίδιος

Υπ. Εργασίας: Καμιά πρόσθετη επιβάρυνση ή αλλαγή στους αυτοαπασχολούμενους

«Οι οφειλόμενες εισφορές θα καταβληθούν σε τόσες δόσεις όσοι και οι μήνες που έχουν διανυθεί από την αρχή του έτους και μέχρι τον επόμενο μήνα από την κοινοποίηση του ειδοποιητηρίου πληρωμής»

Ελ.Συν: Καταβάλλονται δεδουλευμένα στους συμβασιούχους από παράταση με ειδικότητες πέραν των καθαριστών

Πράσινο φως για την καταβολή δεδουλευμένων στους συμβασιούχους από παράταση δίνει η απόφαση του κλιμακίου προληπτικού ελέγχου του Ελεγκτικού Συνεδρίου δημιουργώντας νομολογιακή βάση, σύμφωνα με...


Ραδιόφωνο