Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των ηλικιωμένων από τον κορωνοϊό ζητάει ο Συνήγορος του Πολίτη

Σοκ προκαλεί η καταγγελία για νοσοκομειακά απόβλητα σε ξέχειλους μπλε κάδους ανακύκλωσης - Ποιες οι συστάσεις για τα ανακυκλώσιμα είδη - Εκτεθειμένοι και οι εργαζόμενοι σε προνοιακά ιδρύματα και δομές φροντίδας ηλικιωμένων - Κραυγή αγωνίας από το Γηροκομείο Αθηνών

To αντίο του Δήμου Χαλανδρίου στον «πρώτο παρτιζάνο της Ευρώπης»

Ο Μανώλης Γλέζος∙ήταν ο ανιδιοτελής και αειθαλής αγωνιστής με το τεράστιο παράστημα, ο άνθρωπος-σύμβολο του αγώνα κατά του ναζισμού που αφήνει ανεκτίμητη παρακαταθήκη στις νέες γενιές των Ελλήνων. τονίζει ο Δ. Χαλανδρίου

Καραντίνα η κοροϊδία του Εχίνου...

"Δήμαρχε, όλοι θα κριθούμε για τα έργα μας και θα έρθει η ώρα να λογοδοτήσουμε για αυτά. Η σημερινή ημέρα ήταν μελανή για τους ανθρώπους του Εχίνου, καθώς αδιαφορήσατε πλήρως για αυτούς, τις ανάγκες τους, τις ανησυχίες τους"

Ανοιχτή Πόλη: Προτάσεις για την αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού στο Δήμο Αθηναίων

«Η Ανοιχτή Πόλη, θέλοντας να συμβάλει το περισσότερο δυνατόν στην αποτελεσματικότερη αντιμετώπιση της εξάπλωσης του κορονοϊού, επεξεργάζεται και προτείνει παρεμβάσεις που είναι απαραίτητες, προκειμένου να μην αφήσουμε το έκτακτο της περίστασης να υποβαθμίσει τον ρόλο του Δήμου για την μέριμνα προς όλους-ες τους συμπολίτες μας»

Εργασίες καθαρισμού και ενημέρωσης από τον Δήμο Χαλανδρίου στον καταυλισμό των Ρομά στο Νομισματοκοπείο (Video)

Μια μεγάλη προσπάθεια κατεδάφισης όλων των κενών παραγκών του καταυλισμού, μετά την ένταξη ορισμένων οικογενειών σε σπίτια, έχει ξεκινήσει ο Δήμος Χαλανδρίου, καθώς και απομάκρυνση όλων των μπάζων και των υπόλοιπων υλικών με στόχο, να διευκολυνθεί η απολύμανση του καταυλισμού και να προστατευτεί, όσο γίνεται η κοινότητα των Ρομά από τον κορωνοΐο.

Κοινό μέτωπο δημάρχων σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης του Τιτάνα για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης

Κοινό μέτωπο συγκροτούν δήμαρχοι της δυτικής Θεσσαλονίκης σχετικά με την υπόθεση της αδειοδότησης του εργοστασίου παραγωγής τσιμέντου «ΤΙΤΑΝ» για την καύση υπολειμμάτων ανακύκλωσης.

«Ανοιχτή Πόλη»: Θλίψη και θυμός για την κατάσταση στο Γηροκομείο Αθηνών

«Η πρόσφατη έκκληση της προσωρινής διοίκησης για πετσέτες, μπισκότα, πετρέλαιο και σφουγγαρίστρες προκαλεί θλίψη και θυμό για την κατάσταση ανυποληψίας στην οποία εδώ και καιρό έχει περιέλθει ένα από τα ιστορικά ιδρύματα κοινωνικής προσφοράς στη χώρα»

Ν.Μπελαβίλας: Οι εκδιωχθέντες «αόρατοι» άστεγοι του λιμανιού έγιναν ορατοί

«Η λύση που βρέθηκε είναι προσωρινή. Η οριστική λύση είναι μία και μοναδική: Μετακίνηση των αστέγων σε καταλύματα» τονίζει ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Πειραιάς για όλους»

Επτασφράγιστο μυστικό η μελέτη για επέκταση του ΧΥΤΑ Φυλής

Fast track διαδικασίες από τη διοίκηση Πατούλη - Για μια «νέα πραξικοπηματική απόφαση» κάνει λόγο η περιβαλλοντική συλλογικότητα «Δυτικό Μέτωπο», επισημαίνοντας ότι αυτό συνιστά «μια νέα, τεράστια, δυσάρεστη εξέλιξη για όλους εμάς στη Δυτική Αθήνα - Αττική»

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΚΕΔΕ η νέα βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων

Αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ) το έντυπο της βεβαίωση μετακίνησης για τη σίτιση αδέσποτων ζώων. Στη βεβαίωση θα πρέπει να συμπληρωθεί το σημείο που βρίσκονται τα αδέσποτα, οι ημέρες και οι ώρες της σίτισης, ενώ η διάρκεια της μετακίνησης δεν θα πρέπει να ξεπερνά τις τρεις ώρες.

Ρ.Δούρου: Η τηλεργασία ισχυρό όπλο στην εθνική προσπάθεια κατά της πανδημίας

Την επέκταση του μέτρου της τηλεργασίας προτείνει στο πλαίσιο της προστασίας των συμπολιτών μας αλλά και των ίδιων των εργαζομένων της Περιφέρειας Αττικής, η επικεφαλής της «Δύναμης Ζωής»

Δήμος Αθηναίων: Απαλλαγή από τέλη και τροφεία

Απαλλαγή από την καταβολή πάσης φύσεως δημοτικών τελών και αναστολή καταβολής τροφείων στους παιδικούς και βρεφονηπιακούς σταθμούς του δήμου Αθηναίων αποφάσισε ο δήμαρχος Κώστας Μπακογιάννης ως ένδειξη στήριξης των πολιτών και των καταστηματαρχών, που πλήττονται από τις επιπτώσεις της εξάπλωσης του κορωνοΐου.

Κλείσιμο Πάρκων και Αλσών καθώς και πρόσβασης στον Υμηττό από την Περιφέρεια Αττικής

Στο κλείσιμο των Πάρκων και Αλσών του Κεντρικού Τομέα Αθηνών, δηλαδή του Πεδίου του Άρεως, του Άλσους Φινόπουλου και του Αττικού Άλσους καθώς και των εισόδων πρόσβασης στον Υμηττό προέβη η Περιφέρεια Αττικής

Ενίσχυση στις υπηρεσίες των ΟΤΑ που δίνουν μάχη κατά του κορωνοϊού

Πάνω από 15 εκατ. ευρώ σε δήμους και περιφέρειες - Επεκτείνεται η λίστα των παθήσεων για τις ευπαθείς ομάδες των δημοσίων και δημοτικών υπαλλήλων που μπορούν να λάβουν άδεια ειδικού σκοπού

Υποχρεωτικά ανοικτές οι υπηρεσίες των ΟΤΑ για την αντιμετώπιση του κορωνοΐου

Το υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι στους 332 δήμους υποχρεωτικά ανοικτές παραμένουν οι υπηρεσίες καθαριότητας, ηλεκτροφωτισµού, ύδρευσης και αποχέτευσης, κοιµητηρίων, πολιτικής προστασίας, δημοτικής αστυνομίας, ληξιαρχείων.


Ραδιόφωνο