Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιστημονική ημερίδα "Μετασχηματισμοί της Δημοκρατίας" αφιερωμένη στη μνήμη του Μανώλη Αγγελίδη

Επιστημονική ημερίδα διοργανώνει το Ίδρυμα Σάκη Καράγιωργα "Μετασχηματισμοί της Δημοκρατίας" αφιερωμένη στη μνήμη του Μανώλη Αγγελίδη που έφυγε από τη ζωή τον Οκτώβρη του 2018, θέμα που τον είχε απασχολήσει ιδιαίτερα κατά την επιστημονική διαδρομή του. Η ημερίδα πραγματοποιείται την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου στην ΕΣΗΕΑ

Η παρουσίαση του βιβλίου του Φαμπιάν Περιέ "Αλέξης Τσίπρας και οι μεταμορφώσεις της πολιτικής" απόψε στην ΕΣΗΕΑ

Η παρουσίαση του βιβλίου του Φαμπιάν Περιέ "Αλέξης Τσίπρας και οι μεταμορφώσεις της πολιτικής" θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 7 το απόγευμα στην Αίθουσα εκδηλώσεων της ΕΣΗΕΑ στον 1ο όροφο.

Ανοιχτή Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία στο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης

Πολιτική εκδήλωση-συζήτηση με θέμα: "Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία μπροστά στις νέες πολιτικές εξελίξεις", διοργανώνεται την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019, στις 11 π.μ., στο δημαρχείο Λαγκαδά Θεσσαλονίκης.

Ανοιχτή Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στην Πετρούπολη

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:30 στην Πετρούπολη (Πολιτιστικό Κέντρο, Εθνικής Αντιστάσεως 61), με θέμα: «Μιλούν δήθεν για νέα εποχή αλλά μας γυρνούν στο σκοτεινό παρελθόν, ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία απαντά με δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη».

Εκδήλωση της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ για την αλληλεγγύη ως όπλο ενάντια στο ρατσισμό: "Ζούμε μαζί, ζούμε αρμονικά"

Εκδήλωση για την αλληλεγγύη ως όπλο ενάντια στο ρατσισμό, με τίτλο "Ζούμε μαζί, ζούμε αρμονικά", διοργανώνουν οι Οργανώσεις Δυτικής Αθήνας της Νεολαίας ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή 13/12 στις 7 μ.μ. (ΚΥΒΕ Περιστερίου, Εθνάρχου Μακαρίου 1 & Κηφισού).

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στα Άνω Λιόσια

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 19:00 στα Άνω Λιόσια, στο ΚΑΠΗ Άνω Λιοσίων (Λεωφόρος Φυλής 165), με θέμα: "Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας και Εργασιακά Δικαιώματα".

Ανοιχτή Πολιτική Εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία στο Γαλάτσι

Ο ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία πραγματοποιεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 6:00 μ.μ., στο Γαλάτσι, στο πολιτιστικό κέντρο «ΚΑΜΙΝΙ» (Καραϊσκάκη και Ρεθύμνης).

Συγκρότηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ

Πρόσκληση για την συνάντηση Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης του ΣΥΡΙΖΑ η συνάντηση θα γίνει την Κυριακή, 8 Δεκέμβρη, στις 10:30 στον 3ο όροφο των γραφείων μας στη Λεωνίδου 16-18 και Κολωνού και θα αναδείξει Γραμματεία και Συντονιστή του Τμήματος.

Ανοιχτή εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Άνω Κέντρου Θεσσαλονίκης

Ο ΣΥΡΙΖΑ Άνω Κέντρου Θεσσαλονίκης πραγματοποιεί ανοιχτή εκδήλωση υποδοχής νέων μελών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, σε έναν ανοιχτό διάλογο για τα φλέγοντα ζητήματα της πολιτικής επικαιρότητας αλλά και γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ του σήμερα και του αύριο αφορά όλους τους προοδευτικούς πολίτες.

Εκδήλωση συζήτηση ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία στο Παγκράτι

Η Οργάνωση Μελών ΣΥΡΙΖΑ Παγκρατίου πραγματοποιεί εκδήλωση - συζήτηση, την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019 στις 7:00 το απόγευμα στο καφέ ΠΗΝΕΛΟΠΗ & Μνηστήρες (πρώην «Ελλάς») Πλατεία Πλαστήρα 8, Παγκράτι.

Ανοιχτή εκδήλωση Πρωτοβουλίας Πολιτών του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία την Δευτέρα στο Caravel

Πρόσκληση σε ανοιχτή πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019, στις 19:00 στο Ξενοδοχείο DIVANI CARAVEL HOTEL για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας στον κοινό αγώνα για μία νέα προοδευτική διακυβέρνηση

Εκδήλωση ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου για τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την ανασυγκρότηση

Με μεγάλη επιτυχία και σε ένα ιδιαίτερα ζεστό περιβάλλον, πραγματοποιήθηκε η Ανοιχτή Συνέλευση του ΣΥΡΙΖΑ Μεσολογγίου στο Τρικούπειο Πολιτιστικό Κέντρο με ομιλητές τον τέως πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση και την κοινοβουλευτική εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου.


Ραδιόφωνο