Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Την Τετάρτη η μονογραφή της σύμβασης για έρευνες υδρογονανθράκων στο Ιόνιο

Πρόκειται για έκταση 6.671 τετραγωνικών χλμ που καλύπτει την περιοχή δυτικά και νότια της Κέρκυρας, μέχρι την περιοχή δυτικά της Λευκάδας. Η Κοινοπραξία REPSOL - Ελληνικά Πετρέλαια ανέλαβε την έρευνα και εκμετάλλευση υδρογονανθράκων στην περιοχή

Γ. Σταθάκης: Περίοδος χάριτος ενός μηνός στη Χαλυβουργική

Περίοδο χάριτος ενός μήνα στη Χαλυβουργική προτού εκτελεστούν τα προβλεπόμενα αναγκαστικά μέτρα από την ΔΕΗ, εξαιτίας των καθυστερήσεων πληρωμών, προανήγγειλε σε αποψινή δήλωση ο υπουργός...

Αρνητική η απάντηση του Πρωτοδικείου στη Folli Follie - Δεν της παρέχει προληπτική προστασία από τους πιστωτές της

Xωρίς προσωρινή διαταγή από το δικαστήριο, όπως προσδοκούσε ότι θα εξασφαλίσει η εταιρία και οι εργαζόμενοί της, ανοίγει ο δρόμος διεκδικήσεων όλων των οφειλών της

Μέσω ΕΛΓΑ και ΠΣΕΑ αποζημιώσεις σε αγροτοκτηνοτρόφους

Αποζημιώσεις μέσω ΕΛΓΑ και υποβολή προγράμματος ΠΣΕΑ (εκτάκτου ανάγκης) προς έγκριση στην Ε.Ε. ανακοίνωσε ως μέτρα για τους αγρότες και κτηνοτρόφους που επλήγησαν από τους σεισμούς στην Κεφαλλονιά ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Αθ. Τσαυτάρης.

Με αποχώρηση απειλούν οι εφοπλιστές

Βολές κατά του Γ. Στουρνάρα για την τριετή έκτακτη εισφορά, αλλά και έμμεσες απειλές για αποχώρηση ναυτιλιακών εταιρειών από την Ελλάδα, εξαπέλυσε από το βήμα της ετήσιας τακτικής γενικής συνέλευσης της Ένωσης Εφοπλιστών, ο πρόεδρός της Θ. Βενιάμης.

Νέα "αγορά" 1 δισ. ανοίγει η κυβέρνηση

Μια νέα “αγορά” που αγγίζει το 1 δισ. ανοίγει η κυβέρνηση στον χώρο της ενέργειας, προωθώντας τους περίφημους “έξυπνους μετρητές”, κίνηση που συνδέεται άμεσα τόσο με την πλήρη απελευθέρωση της αγοράς ηλεκτρισμού και τους ιδιώτες -και ενώ προωθείται η εκποίηση της ΔΕΗ και των θυγατρικών της...

Συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας χθες από τους αγρότες της Μακεδονίας

Σε ημίωρο συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας Οδού, στο ύψος της Κουλούρας και το ρεύμα που οδηγεί από τη Θεσσαλονίκη στη Βέροια, προχώρησαν χθες οι αγρότες που βρίσκονται για πέμπτη ημέρα στον δρόμο.

Θ. Τσαυτάρης: Ικανοποιήσαμε ορισμένα αιτήματα των αγροτών, λειτουργούμε στο επίπεδο του εφικτού

Στην ικανοποίηση ορισμένων αιτημάτων των αγροτών απέδωσε τον περιορισμό της λίστα των ζητημάτων προς διαβούλευση ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Θ. Τσαυτάρης, απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της Αλ. Παπαρήγα, προέδρου της Κ.Ο. του ΚΚΕ.

Αγρότες: Δόλωμα για να σπάσουν τα μπλόκα οι κυβερνητικές προτάσεις

Κρίσιμες είναι οι επόμενες ώρες για τα αγροτικά μπλόκα καθώς μετά τις ανακοινώσεις - διορθώσεις της κυβέρνησης, σε μια προσπάθεια να αποτραπεί η κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, συγκαλούνται συνελεύσεις, προκειμένου να καθοριστεί η περαιτέρω στάση των αγροτών.

Δεν αντέχουν οι εφοπλιστές την «υψηλή φορολογία»

Ο Θ. Βενιάμης έκανε λόγο για κατάφωρη συνταγματική εκτροπή που ακυρώνει το συνυποσχετικό που υπεγράφη με τον πρωθυπουργό για εθελοντικό διπλασιασμό της φορολογίας των πλοίων, είτε υπό ελληνική είτε υπό ξένη σημαία.

«Χάνδρες και καθρεφτάκια» για να αποχωρήσουν τα τρακτέρ

Μέτρα για τους αγρότες που βρίσκονται στους δρόμους ενάντια σε μέτρα φορολόγησης και των βιβλίων εσόδων-εξόδων, ανακοίνωσε σήμερα το μεσημέρι η κυβέρνηση, τη στιγμή που το αγροτικό κίνημα από τα μπλόκα είχε δώσει διορία μέχρι το μεσημέρι για μια θετική εξέλιξη στα αιτήματά τους.

Ενισχύονται τα αγροτικά μπλόκα σε όλη τη χώρα

Κρίσιμα θα είναι τα επόμενα εικοσιτετράωρα για την εξέλιξη των αγροτικών κινητοποιήσεων, καθώς τα μπλόκα ενισχύονται, οι αγρότες συσπειρώνονται και είναι έτοιμοι για κλιμάκωση του αγώνα τους, παρά την αισθητή παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.

Ετοιμάζεται συμβολικός αποκλεισμός της Εγνατίας

Σε συμβολικό αποκλεισμό της Εγνατίας οδού, στο ύψος του κόμβου της Κουλούρας, θα προχωρήσουν σήμερα οι αγρότες που έχουν συγκεντρωθεί εκεί με τα τρακτέρ τους, εάν η κυβέρνηση δεν απαντήσει στα αιτήματα που έθεσαν, ενώ και χθες ενδυναμώθηκαν όλα τα μπλόκα που στήθηκαν σε διάφορες περιοχές...

Ξεσηκωμός αγροτών και στη Θράκη

Ξεκίνησαν. Άνθρωποι με ηλιοκαμένα πρόσωπα και ροζιασμένα χέρια. Ήταν πολλοί, πάνω από 2.000 διαδήλωσαν στην Κομοτηνή. Οργισμένοι, κτηνοτρόφοι, αγρότες, μελισσοκόμοι και καπνοκαλλιεργητές από το βουνό. Ήρθαν με τα άδεια βιβλιάρια, με τα χρέη, με τους λογαριασμούς της ΔΕΗ.

"Ζεσταίνουν" τα τρακτέρ οι αγρότες

Να αποκλείσουν επ' αόριστον τον κόμβο της Κουλούρας απειλούν οι αγρότες της Β. Ελλάδας, σε περίπτωση που δεν λάβουν σήμερα, μέχρι τις 12 το μεσημέρι, θετική απάντηση από την κυβέρνηση στο θέμα της τήρησης βιβλίων εσόδων-εξόδων και άλλων σοβαρών ζητημάτων που αφορούν το κόστος παραγωγής.

Ενισχύουν αύριο το μπλόκο της Νίκαιας οι αγρότες

Εκατοντάδες τρακτέρ έχουν συγκεντρωθεί στο μπλόκο της Νίκαιας, το οποίο αύριο αναμένεται να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο, καθώς στον «χορό» των κινητοποιήσεων μπαίνουν και οι αγρότες που σε προηγούμενες αγροτικές κινητοποιήσεις συγκεντρώνονταν σε Τέμπη και Γυρτώνη.

Μεθοδεύεται υποβάθμιση των ελληνικών γαλακτοκομικών

Την υποβάθμιση των ελληνικών προϊόντων γάλακτος, με πρόσχημα αμφισβητούμενες μειώσεις ουσίας τιμών των γαλακτοκομικών προϊόντων στη λιανική, με πολιτικές που θα οδηγήσουν σε αφανισμό την ελληνική κτηνοτροφία, καταγγέλλουν εκπρόσωποι των παραγωγών.


Ραδιόφωνο