Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πρωτοφανής απόφαση μαζικών απολύσεων στην Τράπεζα Πειραιώς

Στις απολύσεις 24 εργαζομένων του πρώην RBU, που δεν μετακινήθηκαν στη νέα εταιρία με την Intrum (AFS) προχώρησε σήμερα (2/12) η διοίκηση της τράπεζας Πειραιώς. Πρόκειται για πρωτοφανή απόφαση μαζικών απολύσεων εργαζομένων στον τραπεζικό τομέα.

Μπλόκα και κινητοποιήσεις αγροτών σε Πλατύκαμπο και Φάρσαλα

Σε προγραμματισμένες κινητοποιήσεις και μπλόκα προχωρούν οι αγρότες την Τετάρτη 4/12 σε Πλατύκαμπο και Φάρσαλα. Η Ενωτική Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Νομού Λάρισσας, στο πλαίσιο της Πανθεσσαλικής σύσκεψης την προηγούμενη εβδομάδα, αγρότες αλλά και κτηνοτρόφοι εξέφρασαν την αγανάκτιση τους για τις χαμηλές τιμές πώλησης των προϊόντων παραγωγής τους, σε αντίθεση με το υψηλό κόστος παραγωγής.

TAP: Ξεκίνησε η πιλοτική λειτουργία του αγωγού στον Έβρο

Για τον Οκτώβριο του 2020 έχει προγραμματιστεί η εμπορική λειτουργία του αγωγού, ενώ σε εξέλιξη βρίσκεται και η σύνδεση του αγωγού με την Ιταλία, προκειμένου να τεθεί εξίσου σε δοκιμαστική λειτουργία.

ΕΝΑ: Από την ιστορική αναγκαιότητα της ανάπτυξης της ΔΕΗ, στη φιλελεύθερη αντεπανάσταση

«Η παραγωγή και παροχή ηλεκτρικής ενέργειας στην Ελλάδα ξεκίνησε ως ιδιωτική, όμως για ιστορικά κοινωνικούς και αναπτυξιακούς σκοπούς πέρασε στο δημόσιο έλεγχο τη δεκαετία του 1950», σημειώνει το...

Ασυλία στους τραπεζίτες από τις διώξεις εισαγγελέων για το αδίκημα της απιστίας

Οι τραπεζίτες ζητούσαν από καιρό να υπάρξει νομοθετική παρέμβαση για την προστασία τους, υποστηρίζοντας πως ο φόβος αυτεπάγγελτης δίωξης από τους εισαγγελείς δεν τους επιτρέπει να προχωρήσουν σε επιθετικές αναδιαρθρώσεις δανείων και να μειώσουν έτσι τον όγκο των «κόκκινων» δανείων στους ισολογισμούς τους.

Κ. Χατζηδάκης: Μονιμότητα τέλος για τους νεοπροσληφθέντες στη ΔΕΗ, θα απολύονται ανά πάσα στιγμή (Video)

Το τέλος της μονιμότητας για τους νεοπροσληφθέντες στη ΔΕΗ διακήρύττει ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης μέσω του ΣΚΑΙ για να καλύψει την κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων που δρομολογεί η κυβέρνηση...

Κατάργηση μονιμότητας στους νέους εργαζόμενους στη ΔΕΗ κατ' επιταγή της τρόικας από το 2012

"Κατάργηση της μονιμότητας για τους νεοπροσλαμβανόμενους οι οποίοι θα προσλαμβάνονται με έλεγχο από το ΑΣΕΠ, αλλά με ταχύτερες διαδικασίες και με αμοιβές που θα ορίζονται από την αρμόδια επιτροπή της επιχείρησης" προβλέπει μεταξύ άλλων το νομοσχέδιο για την αγορά ηλεκτρικής ενέργειας που παρουσίασε απόψε ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, μετά την συζήτηση στο υπουργικό Συμβούλιο.

Τμήμα Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ: Ουσιαστικό "έλλειμμα" ενημέρωσης για το master plan του ΟΛΠ

Επιστολή του Τμήματος Ναυτιλίας ΣΥΡΙΖΑ στον Πρόεδρο της Επιτροπής Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Λιμένων (ΕΣΑΛ) αναφορικά με την σημερινή προγραμματισμένη συνεδρίαση της ΕΣΑΛ

ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ: Οι Γερμανοί θα καίνε λιγνίτη ως το 2038, εμείς στην Ελλάδα έχουμε... πρεμούρα (Ηχητικό)

«Το ζήτημα είναι με το εισαγόμενο φυσικό αέριο … ρεύμα θα έχουμε, θα το πληρώνουμε πολύ πιο ακριβά, ενώ ο λιγνίτης μας έχει σταθερό και προβλέψιμο κόστος, δεν μπορεί κανένας παράγοντας να φέρει τεράστιες διακυμάνσεις»

ΕΛΠΕ: Το 2020 η ερευνητική γεώτρηση για υδρογονάνθρακες στον Δυτικό Πατραϊκό κόλπο

Εντός του 2020 αναμένεται να ξεκινήσει η ερευνητική γεώτρηση στην θαλάσσια περιοχή του Δυτικού Πατραϊκού κόλπου, ενώ είναι σε εξέλιξη οι ερευνητικές εργασίες στην ΒΔ Πελοπόννησο και το επόμενο χρονικό διάστημα θα ξεκινήσουν οι προετοιμασίες για τις έρευνες στον Κυπαρισσιακό κόλπο.


Ραδιόφωνο