Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ευάγγελος Αποστολάκης: Δεν είναι πιθανό ένα θερμό επεισόδιο με την Τουρκία αυτή την στιγμή (Video)

Ο Ευ. Αποστολάκης σε συνέντευξη του τόνισε ότι μέσα από το ΚΥΣΕΑ που καλώς συνεκλήθη και από τις δηλώσεις του πρωθυπουργού στην συνέχεια στάλθηκε το μήνυμα στον ελληνικό λαό πως δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πως η κατάσταση είναι ασφαλής.

Ράνια Σβίγκου: Ένα χρόνο πριν γράφτηκε μια νέα σελίδα στην Ιστορία των Βαλκανίων

"Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο, γράφτηκε μια νέα σελίδα στην Ιστορία των Βαλκανίων" σχολίασε στο twitter τον ένα χρόνο από την υπογραφή της Συμφωνίας των Πρεσπών η υποψήφια βουλεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου τονίζοντας ότι:

Χ. Μαντάς: Η τουρκική προκλητικότητα αυξάνεται - Σε κρίσιμα γεγονότα η αντίδρασή μας πρέπει να είναι άμεση (Video)

«Να ξεκαθαρίσουμε πρώτα το τοπίο: αυτή τη στιγμή η προκλητικότητα της Τουρκίας αυξάνεται και φαίνεται πως ετοιμάζεται να παραβιάσει την ΑΟΖ ενός κυρίαρχου κράτους της ΕΕ. Επομένως νομίζω ότι τα σχόλια που ακούστηκαν ήταν τουλάχιστον άστοχα" τόνισε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χρήστος Μαντάς.

Γ. Κατρούγκαλος: Ήρθε η στιγμή για ένα ξεκάθαρο μήνυμα αποτροπής της ΕΕ προς την Τουρκία

Τις προκλητικές και παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στην Ανατολική Μεσόγειο και ειδικότερα στην ΑΟΖ της Κύπρου προέταξαν, σε μία συστηματική προσπάθεια επικοινωνίας των κοινών θέσεων των δύο χωρών, τόσο διμερώς προς τους κοινοτικούς εταίρους, όσο και μιλώντας στο Συμβούλιο Υπουργών Εξωτερικών ο υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Κατρούγκαλος και ο Κύπριος ομόλογός του Νίκος Χριστοδουλίδης

Το θέμα των παράνομων δραστηριοτήτων της Τουρκίας θα θέσει στο ΣΓΥ της ΕΕ η ΑΝΥΠΕΞ Σία Αναγνωστοπούλου

Στο Λουξεμβούργο θα μεταβεί την Τρίτη η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών, Σία Αναγνωστοπούλου, για να συμμετάσχει στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δ. Παπαδημούλης: Η επιλογή της ΝΔ να επιτίθεται στον Αλ. Τσίπρα για το ΚΥΣΕΑ, είναι θλιβερή και κατώτερη των περιστάσεων (Video)

Η" Τουρκική προκλητικότητα στην Κυπριακή ΑΟΖ, απαιτεί κοινή στάση Αθήνας-Λευκωσίας, εγρήγορση, ψυχραιμία, ομοψυχία κ ενίσχυση των διεθνών μας ερεισμάτων, έγραψε στο twitter ο Δημ. Παπαδημούλης"

Δ. Τζανακόπουλος: Δίνουμε τη συλλογική μάχη με μια και μόνη μέριμνα: Το κοινό καλό

Στο πρώτο ημίχρονο, «ο αντίπαλος αξιοποίησε δικά μας λάθη και αστοχίες. Στο δεύτερο όμως, αυτά δεν πρόκειται να συμβούν. Γιατί έχουμε και πλάνο και ομάδα και έναν άνθρωπο που ξέρει πάντα να ηγείται στα δύσκολα»: τη χαρακτηριστική αυτή απάντηση δίνει στο ΑΠΕ/ΜΠΕ για το χαρακτήρα της επικείμενης εκλογικής αναμέτρησης ο Δημήτρης Τζανακόπουλος.

Ντροπή είναι να ασχολείσαι με τα «μακεδονικά ροδάκινα» και όχι με την εισβολή στην κυπριακή ΑΟΖ

«Είναι ντροπή να χρησιμοποιεί ένας Πρωθυπουργός εθνικά θέματα για προεκλογικούς λόγους» είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο One Tv με περισσή υποκρισία, ενώ τα "μακεδονικά ροδάκινα" είναι εθνική πολιτική...

Γ. Πεταλωτής: Είμαστε υπέρ των ιδιωτικών Πανεπιστημίων (Video)

Με τη Ν.Δ. υπέρ της ίδρυσης των ιδιωτικών Πανεπιστημίων συντάσσεται το ΚΙΝΑΛ. Μετά την υπεράσπιση του νόμου Διαμαντοπούλου και αφού διεκδίκησε την πατρότητά του έναντι της Ν.Δ., ο υποψήφιος βουλευτής με το ΚΙΝΑΛ Γιώργος Πεταλωτής υποστήριξε την ίδρυση Ιδιωτικών Πανεπιστημίων στη χώρα μας.

Ραδιόφωνο