Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ερώτηση του Δ. Παπαδημούλη στην Κομισιόν με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα στην Αγιά Σοφιά

«Η διεθνής κοινότητα καταδίκασε την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής εντός της Αγίας Σοφίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς από την UNESCO»

Κ. Πουλάκης: Μόνιμες προσλήψεις για τους συμβασιούχους και νομοθετική ρύθμιση για το μεσοδιάστημα (Video)

Με μόνιμες προσλήψεις στους ΟΤΑ και νομοθετική ρύθμιση για το μεσοδιάστημα αναζητά τη λύση η κυβέρνηση στο ζήτημα που έχει προκύψει με τους συμβασιούχους τόνισε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Εσωτερικών Κώστας Πουλάκης σε συνέντευξή του το πρωί στο ΣΚΑΙ.

Ν. Βούτσης: Το ζήτημα της ανάπτυξης μπήκε στο κέντρο της διαδικασίας (Video)

«Το ζήτημα της ανάπτυξης μπήκε στο κέντρο της διαδικασίας» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης προσθέτοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό ότι «δόθηκε στη χώρα μας η διαβεβαίωση της υποστήριξης με τα υπόλοιπα των χρημάτων από το πρόγραμμα για παράδειγμα το 30 δις μαξιλάρι και η απόδοση από τα ομόλογα για την αναπτυξιακή τράπεζα».

Το Ντυνάν πουλήθηκε με την αξία που υπολόγισε ο αγοραστής!

Ο υπολογισμός της άυλης αξίας έγινε ύστερα από επικοινωνία με τη νομική σύμβουλο της επισπεύδουσας Τράπεζας Πειραιώς Βασιλική Βουτσιώτη, η οποία έδωσε τιμή 6,3 εκατ. και ο δικαστικός επιμελητής έβαλε 1 εκατ. ευρώ παραπάνω!

Γ. Δραγασάκης: Αξιοποίηση της συμφωνίας για να μειωθεί η ανεργία και να περάσουμε στην ανάπτυξη (Video)

«Η συμφωνία είναι αποτέλεσμα πολλαπλών συμβιβασμών έχει όμως πολλά ισχυρά σημεία που μπορούμε να αξιοποιήσουμε ώστε να μειώσουμε την ανεργία και να φέρουμε πιο κοντά την έξοδο από τα μνημόνια και την Επιτροπεία» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης σε συνέντευξή του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ.

Ερώτηση στη Βουλή από τη ΝΔ για "παραβίαση κανόνων πτήσεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο"

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας ως συγκυβερνήτη πτήσεων, «αποτελεί σαφή παραβίαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών»

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις στην διαδικασία μετεγκαταστάσεων και οικογενειακής επανένωσης προσφύγων

Ερώτηση προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, κατέθεσαν 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζουν ότι η καθυστέρηση και η κωλυσιεργία των κρατών-μελών της ΕΕ να...

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για το Φαρμακονήσι θέτει τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά προ των ευθυνών τους

«Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει κατηγορηματικά πως ο θάνατος των ανθρώπων αυτών επήλθε ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής των επαναπροωθήσεων που είχε υιοθετήσει η κυβέρνηση Σαμαρά»

Με ονομαστική ψηφοφορία θα εκλέγεται ο πρόεδρος της Βουλής - Αύξηση των αντιπροέδρων

«Έχουμε προχωρήσει πολύ σε διάφορους τομείς» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο οποίος προανήγγειλε την συνέχιση των αλλαγών στον Κανονισμό της Βουλής

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο