Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ερώτηση Δ. Παπαδημούλη προς Φ. Μογκερίνι για τις τουρκικές παραβιάσεις στην κυπριακή ΑΟΖ

Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ερωτά για τις πρωτοβουλίες που σκοπεύει να αναλάβει η Κομισιόν, προκειμένου να καταστήσει σαφές στην τουρκική κυβέρνηση ότι με τις ενέργειές της δεν συμβάλλει στην ειρήνη, στη σταθερότητα και στη συνεργασία στο Αιγαίο

Ενοχλούν πολύ τον Άδωνι οι δημοσιογράφοι της ΑΥΓΗΣ που ρωτούν (Video)

Άλλο ένα παραλήρημα του αντιπροέδρου της Ν.Δ., Άδωνι Γεωργιάδη παρακολούθησαν οι τηλεθεατές του Alpha το πρωί με απειλές και ύβρεις κατά του πρωθυπουργού, μελών της κυβέρνησης και την Εισαγγελέα Διαφθοράς. Αναμενόμενο να βρεθεί και η ΑΥΓΗ στο στόχαστρο του, τη στιγμή μάλιστα που οι δημοσιογράφοι της, στα κανάλια επιμένουν να ασκούν το επάγγελμά τους και να ρωτούν.

Σαφής στήριξη Μογκερίνι σε Ελλάδα και Κύπρο απέναντι στις τουρκικές προκλήσεις

Στη συνάντηση συζητήθηκαν οι προκλήσεις της Τουρκίας στο Αιγαίο, οι εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ και οι ευρωτουρκικές σχέσεις. Επίσης, συζητήθηκε η περιοδεία που θα πραγματοποιήσουν ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και η κ. Μογκερίνι στα Δυτικά Βαλκάνια, τις επόμενες ημέρες

Ν. Κοτζιάς προς ΝΔ: Η εξωτερική πολιτική θα πρέπει να ασκείται με υπευθυνότητα

«Η ελληνική εξωτερική πολιτική θα πρέπει να ασκείται με νηφαλιότητα, υπευθυνότητα, σοβαρότητα και αποτελεσματικότητα και όχι χάριν φθηνού επικοινωνιακού εντυπωσιασμού»

Και αποτυχημένο δίδυμο...

Η αναβάθμιση -έκπληξη, ως προς τον χρόνο- της ελληνικής οικονομίας από τον οίκο Moody's δεν αναβάθμισε απλώς το ελληνικό αξιόχρεο ούτε προεξοφλεί απλώς την καθαρή έξοδο, προς μεγάλη λύπη των...

Γερμανικά ΜΜΕ: Σκάνδαλο γιγαντιαίων διαστάσεων το Novartis- Gate

Σύμφωνα με την Süddeutsche Zeitung, «ο Τσίπρας θα μπορούσε πράγματι να επωφεληθεί από την υπόθεση. Πολλοί πολίτες θεωρούν υπεύθυνους διεφθαρμένους πολιτικούς και σπάταλες κυβερνήσεις για την κρίση και την παρ' ολίγον κατάρρευση του συστήματος υγείας»

Με "άδεια Σαμαρά" μπήκαν οι τραμπούκοι στη Βουλή

"Θα σας φάμε με κονσερβοκούτια. Σας θάψαμε μία φορά στον Γράμμο και θα σας ξαναθάψουμε" φώναξαν στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ ένας πρώην γενικός διευθυντής της Ν.Δ., ένας πρώην βουλευτής και δυο πρώην επικεφαλής γραμματειών

"Η τοξικότητα των κραυγών και των αλαλαγμών θα μείνει στο περιθώριο"

«Το ύφος όμως και το ήθος που εξέπεμψαν ορισμένες ομιλίες, με κορυφαία αυτή του κ. Σαμαρά -αλλά και του κ. Λοβέρδου θύμισαν συγκεκριμένα πράγματα και καταστάσεις που όντως έχουν μία τοξικότητα»

Νέα έφοδος των εισαγγελέων Διαφθοράς στη Novartis

Νέα λίστα 300 γιατρών του Δημοσίου, αλλά και ιδιωτών, που φέρεται να δωροδοκήθηκαν, προστίθεται στους 4.000 που έχουν εντοπιστεί - Η εκτίμηση των εισαγγελικών αρχών είναι ότι η ζημία που υπέστη το Ελληνικό Δημόσιο είναι πολλαπλάσια της αρχικής εκτίμησης για 3 δισ.

Π. Κουρουμπλής: Πολιτικές ευθύνες υπάρχουν, να αφήσουμε τη δικαστική έρευνα να ολοκληρωθεί (Video)

Την ύπαρξη αναφοράς σε πολιτικά πρόσωπα, στο έγγραφο του FBI για την υπόθεση Novartis, αποκάλυψε ο υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, Παναγιώτης Κορουμπλής, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και πρόσθεσε ότι «εγώ είμαι ο “Π.Κ.” που αναφέρει το έγγραφο του FBI» διευκρινίζοντας ότι γίνεται αναφορά σε μια συνάντηση του στο πλαίσιο ενός συνεδρίου.

Ραδιόφωνο