Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κ. Ζαχαριάδης: Μία δήλωση που δεν έγινε ποτέ και όμως έπαιξε παντού

Δήλωση του διευθυντή της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Κώστα Ζαχαριάδη σχετικά με την διαστρέβλωση των δηλώσεων του στην πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του καναλιού Ε και στη δημοσιογράφο Φαίη Μαυραγάνη:

"Μομφή" Τσίπρα σε Μητσοτάκη: "Με φανέλα ΔΝΤ είδες τον Σόιμπλε"

Τα 75 λεπτά με τον Γερμανό υπουργό κυριάρχησαν στη συζήτηση στη Βουλή - Ο πρωθυπουργός προκάλεσε τον πρόεδρο της Ν.Δ. να καταθέσει πρόταση μομφής: "Θα διαπιστώσετε, για άλλη μια φορά, πόσο αρραγείς είμαστε, πόσο ενωμένοι είμαστε και πόσο αποφασισμένοι να βγάλουμε τη χώρα από την κρίση με την κοινωνία όρθια" τόνισε ζητώντας του να πει αν απορρίπτει τις προτάσεις του ΔΝΤ

Έκκληση Αναστασιάδη στον Ακιντζί να επανέλθει την Πέμπτη στις συνομιλίες

Δεν δεσμεύεται ο Τουρκοκύπριος ηγέτης - Το Π.Γ. του ΑΚΕΛ καλεί τους δυο ηγέτες να ολοκληρώσουν την προσπάθεια και τονίζει πως έχει συμφωνηθεί ότι η λύση ρητώς θα αποκλείει την ένωση, τη διχοτόμηση και την απόσχιση *Επιμένει για τις τέσσερις ελευθερίες η Άγκυρα αφήνοντας αιχμές για την είσοδο της Κύπρου στην Ε.Ε.

Έφυγε ο Κώστας Φαρμάκης

Υπήρξε μέλος παλαιότερα του ΚΚΕ και μετά το 1991 του Συνασπισμού και στη συνέχεια του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας ακολουθήσει παρόμοια αγωνιστική διαδρομή με τη σύζυγό του Όλγα Φαρμάκη.

ΑΝ.ΕΛΛ: Μισόλογα Μητσοτάκη για Σόιμπλε

Η Μ. Παπαδοπούλου επισήμανε ότι ο Κ. Μητσοτάκης πρέπει να ξεκαθαρίσει αν θεωρεί παράλογες τις απαιτήσεις του ΔΝΤ για μέτρα 4 δισ. ευρώ μετά το τέλος του προγράμματος και αν πιστεύει ότι πρέπει να κλείσει η δεύτερη αξιολόγηση χωρίς αυτές οι απαιτήσεις να γίνουν δεκτές.

Βολές Θεοδωράκη στο ΔΝΤ, αιχμές κατά υπουργών

"Το Ταμείο τραβάει τα πράγματα στα άκρα" - Το Ποτάμι θα κατέβει αυτόνομο, "εκτός εάν ευδοκιμήσει η προσπάθεια να δημιουργηθεί ένας χώρος ο οποίος θα περιλαμβάνει όλες τις δυνάμεις του Κέντρου"

Η πολιτική του φόβου συνδέει Μητσοτάκη, Σαμαρά, Ακροδεξιά

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΠΟΥΛΑΚΙΔΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗΣ Η πολιτική του φόβου ενώνει Μητσοτάκη - Σαμαρά - σκληρή Δεξιά, υπογράμμισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας απαντώντας στη Βουλή στην ερώτηση του προέδρου...

Μέσω "Financial Times" η Έφη Αχτσιόγλου απευθύνεται στην Κρ. Λαγκάρντ: "Δεν μπορούμε να δεχτούμε περαιτέρω περικοπές στις συντάξεις"

"Πώς θα μπορούσε το μεγαλύτερο πρόβλημα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα να είναι οι μεγάλες συντάξεις, όταν το 43%των συνταξιούχων λαμβάνει λιγότερα από 660 ευρώ τον μήνα;"

Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Δεν υπάρχει κανένα αποτέλεσμα.
Ραδιόφωνο