Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

ΣΥΡΙΖΑ: Η ΕΡΤ αποφάσισε να λογοκρίνει την παραδοχή Αγγελή για την εμπλοκή Έλληνα πολιτικού στο σκάνδαλο Novartis (Video)

"Η ΕΡΤ στο κεντρικό της δελτίο ειδήσεων έκρινε πως η παραδοχή του κ. Αγγελή πως στη Βιέννη το FBI του έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού για το σκάνδαλο Novartis ή δεν αποτελεί είδηση ή κάποιους θα δυσαρεστήσει" επισημαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του

Η Ν.Δ. με θράσος συνεχίζει να μιλά για "σκευωρία" την ώρα που το FBI έδωσε λογαριασμό πρώην Έλληνα υπουργού

"Ο κ. Αγγελής συνεχίζει τις ατελείωτες παλλινωδίες που έχει επιδείξει εδώ και καιρό. Στην κατάθεσή του είπε πολλά που αποκρύπτονται από τα Μέσα: Είπε ότι το FBI στην περιβόητη συνάντηση στη Βιέννη έδωσε λογαριασμό Έλληνα πολιτικού!" τονίζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ.

Η κυβέρνηση θυμήθηκε ότι έχει πολιτική για την υιοθεσία και την αναδοχή

Ενώ εδώ και πέντε μήνες η κυβέρνηση δεν έχει ασχοληθεί καθόλου με την εφαρμογή του νέου νόμου που έχει επιτύχει θεαματική μείωση χρόνου στην ολοκλήρωση αναδοχών - υιοθεσιών, διοργανώνει πανηγυρική εκδήλωση στην οποία υποτίθεται ότι θα ανακοινώσει τη δική της νέα πολιτική * "Περιμένουμε να δούμε αν πρόκειται για επικοινωνιακού χαρακτήρα εκδήλωση ή για πραγματικές αλλαγές σε έναν νόμο που έχουν αγκαλιάσει όλοι" τονίζει στην "Αυγή" η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τέως αν. υπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης Θεανώ Φωτίου

Ν.Φίλης: Πρωτοφανής καθυστέρηση στην πληρωμή των πανεπιστημιακών συγγραμμάτων (Video)

«Σύμφωνα με τα στοιχεία των εκδοτών, έχουν πληρωθεί μόνο εν μέρει τα συγγράμματα του χειμερινού εξαμήνου της ακαδημαϊκής χρονιάς 2018-2019. Και ακόμη ούτε καν έχει τιμολογηθεί το εαρινό εξάμηνο. Πρόκειται για μια οφειλή περίπου 50 εκατ. ευρώ», σημειώνει ο τομεάρχης Παιδείας του ΣΥΡΙΖΑ

Τσίπρας: 600 ευρώ επιβάρυνση της μεσαίας τάξης για 17 ευρώ ελάφρυνση και κατάργηση της 13ης σύνταξης - Αυτοί είναι (Video)

«Ποιοι από σας ήσασταν από πριν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και ποιοι από σας δεν ήσασταν;» ρώτησε ο πρόεδρος του , Αλέξης Τσίπρας στην αρχή της ομιλίας του κάνοντας ένα πείραμα με τους πολίτες που παραβρέθηκαν στην ομιλία του στα Τρίκαλα. Με μεγάλη διαφορά πλειοψήφισαν οι πολίτες που δεν είναι ήδη μέλη του ΣΥΡΙΖΑ. Αποτέλεσμα που καλωσόρισε ο Αλέξης Τρίπρας.

Σε ιδιώτες η καθαριότητα του Χορτιάτη

Με απόφαση του "γαλάζιου" δημάρχου - Μυρτώ Κωνσταντινίδου, πρόεδρος του συλλόγου εργαζομένων: "Ο δήμος έχει και το προσωπικό, και τον εξοπλισμό για να φέρει σε πέρας την καθαριότητα σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του"