Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ερώτηση του Δ. Παπαδημούλη στην Κομισιόν με αφορμή την τουρκική προκλητικότητα στην Αγιά Σοφιά

«Η διεθνής κοινότητα καταδίκασε την ανάγνωση του Κορανίου και την τέλεση προσευχής εντός της Αγίας Σοφίας, η οποία έχει χαρακτηριστεί μνημείο παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς από την UNESCO»

Το Ντυνάν πουλήθηκε με την αξία που υπολόγισε ο αγοραστής!

Ο υπολογισμός της άυλης αξίας έγινε ύστερα από επικοινωνία με τη νομική σύμβουλο της επισπεύδουσας Τράπεζας Πειραιώς Βασιλική Βουτσιώτη, η οποία έδωσε τιμή 6,3 εκατ. και ο δικαστικός επιμελητής έβαλε 1 εκατ. ευρώ παραπάνω!

Ερώτηση στη Βουλή από τη ΝΔ για "παραβίαση κανόνων πτήσεων από τον υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο"

Στην ερώτηση επισημαίνεται ότι η συμμετοχή του υπουργού Εθνικής Άμυνας ως συγκυβερνήτη πτήσεων, «αποτελεί σαφή παραβίαση των Κανόνων Ασφαλείας Πτήσεων και των Σχετικών Διαταγών»

Ερώτηση βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ για τις καθυστερήσεις στην διαδικασία μετεγκαταστάσεων και οικογενειακής επανένωσης προσφύγων

Ερώτηση προς τον υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννη Μουζάλα, κατέθεσαν 33 βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, στην οποία τονίζουν ότι η καθυστέρηση και η κωλυσιεργία των κρατών-μελών της ΕΕ να...

ΣΥΡΙΖΑ: Η απόφαση για το Φαρμακονήσι θέτει τα μέλη της κυβέρνησης Σαμαρά προ των ευθυνών τους

«Η απόφαση αυτή επιβεβαιώνει κατηγορηματικά πως ο θάνατος των ανθρώπων αυτών επήλθε ως αποτέλεσμα της εγκληματικής πολιτικής των επαναπροωθήσεων που είχε υιοθετήσει η κυβέρνηση Σαμαρά»

Με ονομαστική ψηφοφορία θα εκλέγεται ο πρόεδρος της Βουλής - Αύξηση των αντιπροέδρων

«Έχουμε προχωρήσει πολύ σε διάφορους τομείς» τόνισε ο πρόεδρος της Βουλής Ν. Βούτσης, ο οποίος προανήγγειλε την συνέχιση των αλλαγών στον Κανονισμό της Βουλής

Κυβέρνηση: "Η ΝΔ εναποθέτει όλες τις ελπίδες της για πολιτική αποσταθεροποίηση σε ανθρώπους του υποκόσμου"

«Εδώ και μία εβδομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις με μισόλογα και υπονοούμενα, στοχοποιώντας μεθοδευμένα τον Π. Καμμένο, γύρω από τη βρώμικη υπόθεση του Noor1»

Φ. Κουβέλης:Η κεντροαριστερά να κόψει κάθε δεσμό με την νεοφιλελεύθερη πολιτική

Με την απόφαση του Eurogroup διαμορφώνονται ευοίωνα στοιχεία, καθώς, βεβαίως, η απόφαση αυτή δεν ανατρέπει άρδην θετικά τα πράγματα, αλλά διαμορφώνει μια σταθερότητα σχετικά με την εξέλιξη και την...


Ραδιόφωνο