Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πάλι «χρυσή» η Εθνική μας ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο Πόλο

Η Εθνική προηγήθηκε 3-0 και 3-1 στο ημίχρονο. Στο τέταρτο 8λεπτο αποβλήθηκε για τρίτη φορά ο Ρομπόπουλος και αμέσως μείωσαν 3-2 οι Σέρβοι. Έξι λεπτά από το φινάλε ο Γκιουβέτσης με "λόμπα" πέτυχε το 4-2. Όταν οι Σέρβοι έκανα 5-4, ο Κάκαρης από κοντά έγραψε το 6-4

Η Εθνική μας ομάδα για δεύτερη διαδοχική διοργάνωση κατακτά το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων στο πόλο! Οι παίκτες του Τεό Λοράντου νίκησαν στον τελικό του Κουβέιτ και τη Σερβία με 6-4, παίζοντας πολύ καλή άμυνα και με τον Χανιώτη τερματοφύλακα, Νίκο Μητράκη να "κατεβάζει τα ρολά".

Η Εθνική μας προηγήθηκε 3-0 και 3-1 στο ημίχρονο. Στο τέταρτο 8λεπτο αποβλήθηκε για τρίτη φορά ο Ρομπόπουλος και αμέσως μείωσαν 3-2 οι Σέρβοι. Εξι λεπτά από το φινάλε ο Γκιουβέτσης με "λόμπα" πέτυχε το 4-2. Όταν οι Σέρβοι έκανα 5-4, ο Κάκαρης από κοντά έγραψε το 6-4 2' 20'' από τη λήξη.

Τα γκολ για την ελληνική ομάδα πέτυχαν: 1-0 Γκιουβέτσης (πεν.), 2-0 Αλαφραγκής, 3-0 Αλαφραγκής, 4-2 Γκιουβέτσης, 5-2 Νικολαϊδης, 6-4 Κάκαρης

Τα οκτάλεπτα: 2-0, 1-1, 0-0, 3-3

ΕΛΛΑΔΑ: Δαλμαρας, Καλογερόπουλος, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Νικολαΐδης 1, Παπαναστασίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Παπαγεωργίου, Δίπλαρος, Χαλυβόπουλος, Γωνιωτάκης, Μητράκης.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο