Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

«Όχι» από Euroleague σε Γιαννακόπουλο

Ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει από κοντά την αυριανή αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ

Το αίτημα αναστολής του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, μέχρι να τελεσιδικήσει η απόφαση για την τιμωρία του (12μηνη απαγόρευση εισόδου στα γήπεδα), απορρίφθηκε από την Euroleague, όπερ σημαίνει ότι ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός δεν έχει δικαίωμα να παρακολουθήσει από κοντά την αυριανή αναμέτρηση των «πράσινων» με την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ, για την 22η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πλέον, αυτό που απομένει είναι να δούμε την αντίδραση του Γιαννακόπουλου, καθώς ήταν αποφασισμένος να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση με τους Βάσκους, ενώ αν λάβει κανείς υπόψη του το «σφυγμό» από το «στρατόπεδο» των φιλάθλων του Παναθηναϊκού, τότε το δημοψήφισμα που είχε προαναγγείλει ο ηγέτης του «τριφυλλιού» επισπεύδεται. Δεν αποκλείεται μάλιστα ο αγώνας με τους Βάσκους να πάρει τη μορφή «πράσινου» συλλαλητηρίου κατά της Euroleague.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Ματ Λοτζέσκι δεν υπολογίζεται για τη «μάχη» με την Μπασκόνια, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στο πέλμα του δεξιού ποδιού.

 

Δείτε όλα τα σχόλια