Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ελάχιστα αποτυπώματα και από τις τρεις καταλήψεις

Eurokinissi

Καμία εμπλοκή οικογένειας Ινδαρέ, παραδέχεται η αστυνομία

Πενιχρά ήταν τα αποτελέσματα των εξετάσεων για αποτυπώματα από τα εργαστήρια της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών από τις εκκενώσεις των καταλήψεων του Κουκακίου, στις 18 Δεκεμβρίου 2019, ενώ δεν βρέθηκαν αποτυπώματα ούτε των δύο γιων του σκηνοθέτη Ινδαρέ ούτε και του σκηνοθέτη στην κατάληψη της οδού Ματρόζου, όπως παραδέχεται η αστυνομία. Οι εργαστηριακές αναλύσεις συνεχίζονται για τα δείγματα DNA, κατά τις ίδιες πηγές.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας, στην κατάληψη της Ματρόζου "σε σύνολο 35 πειστηρίων (14 πυροσβεστήρες, κράνη, φορητοί υπολογιστές κ.λπ.) ευρέθησαν μόνον τρία δακτυλικά αποτυπώματα, δύο εκ των οποίων ταυτοποιήθηκαν, ενώ το τρίτο ανήκει σε άγνωστο άτομο. Σε ολόκληρο το διώροφο κτήριο βρέθηκαν μόνον τέσσερα αποτυπώματα, τα οποία ταυτοποιήθηκαν".

Αντίστοιχα είναι και τα ευρήματα στις άλλες δύο καταλήψεις, κατα την ίδια ανακοίνωση. Συγκεκριμένα: "Στο κτήριο της οδού Παναιτωλίου 21, επί 18 πειστηρίων, μεταξύ των οποίων 14 πυροσβεστήρες, δεν ευρέθη κανένα αποτύπωμα, ενώ στους χώρους του κτηρίου ανευρέθηκαν τέσσερα, τα οποία και ταυτοποιήθηκαν.

Στο κτήριο της οδού Αρβάλη 3, επί 12 πειστηρίων δεν υπήρξε αποτύπωμα, ενώ στους εσωτερικούς χώρους ευρέθησαν δύο, τα οποία ταυτοποιήθηκαν.

Συνολικά και στα τρία κτήρια επί 65 πειστηρίων ανευρέθησαν τρία μόνον αποτυπώματα! Στους χώρους των κτηρίων που καλύπτουν εκατοντάδες τετραγωνικών μέτρων ανευρέθησαν μόνο 10 αποτυπώματα", σημειώνει η αστυνομία, υπενθυμίζοντας ταυτόχρονα τις οδηγίες που φέρεται να βρέθηκαν στην κατάληψη της Αρβάλης, στις οποίες και χρεώνει ότι δεν βρέθηκαν πολλά αποτυπώματα.

Τέλος, όπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ., "τα μέχρι στιγμής εργαστηριακά ευρήματα καθώς και οι ιατροδικαστικές εκθέσεις για άτομα που συνελήφθησαν και υποβλήθηκαν σε αυτές διαβιβάσθηκαν στον αρμόδιο εισαγγελέα".

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δημόσια Υγεία: Η κατεδάφιση Νο 2

Με το που άλλαξε η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται με θέματα δημόσιας Υγείας. Από εκεί που προσπαθούσαν να βγάλουν πολιτικό ζουμί κάνοντας την τρίχα τριχιά, τώρα έχασαν εντελώς το ενδιαφέρον τους. Τα κοινωνικά δίκτυα, όμως, βράζουν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις