Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

71 νέα κρούσματα κορωνοϊού, συνολικά 695, 17 νεκροί στη χώρα

Εβδομήντα ένα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα ανακοίνωσε σήμερα ο λοιμωξιολόγος και εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας στην καθιερωμένη ενημέρωση των ιατρικών συντακτών. Έτσι τα συνολικά κρούσματα ανέρχονται σε 695.

71 νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα του κορωνοϊου στη χώρα ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος του Υπουργείου Υγείας, Σωτ. Τσιόρδας.

695  ο συνολικός αριθμός, το 56% είναι άνδρες

114 νοσηλεύονται το 61 % είναι άνδρες

35 ασθενείς είναι διασωληνωμένοι. Όλοι είναι άνδρες εκτός από μία γυναίκα

17 οι νεκροί στη χώρα όλοι ηλικιωμένοι με κάποιο νόσημα

Αλέξης Χαρίτσης: Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό

Η αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό αυτό τονίζει ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης στα κοινωνικά δίκτυα.

Το μήνυμα του υπουργείου Υγείας όπως θα επρεπε να είναι.

Η αντιμετώπιση της πανδημιας του κορονοϊού δεν μπορεί να βασίζεται κυρίως στην ατομική ευθύνη των πολιτών και τον εθελοντισμό.

Να αναλάβει ΤΩΡΑ η Πολιτεία τις ευθύνες της για άμεση ενίσχυση της δημόσιας Υγείας με γιατρούς, νοσηλευτες, προστατευτικό υλικό για το ιατρικό προσωπικό και επιταξεις ιδιωτικών νοσοκομείων για αύξηση των ΜΕΘ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις