Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στις 21 Οκτωβρίου η δίκη για τη δολοφονία του Ζακ

Δύο χρόνια και έναν μήνα μετά τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος ορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του, στις 21 Οκτωβρίου, στο Β' Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως έγινε χθες γνωστό

Δύο χρόνια και έναν μήνα μετά τη στιγμή που ο Ζακ Κωστόπουλος ξεψύχησε στο πεζοδρόμιο της οδού Γλάδστωνος ορίστηκε η δίκη για τη δολοφονία του, στις 21 Οκτωβρίου, στο Β' Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο, όπως έγινε χθες γνωστό.

Ωστόσο, οι δύο καταστηματάρχες, ο κοσμηματοπώλης και ο μεσίτης, καθώς και οι τέσσερις αστυνομικοί δεν παραπέμπονται για ανθρωποκτονία, αλλά για θανατηφόρο σωματική βλάβη σύμφωνα με το βούλευμα του δικαστικού συμβουλίου.

Η γνωστοποίηση του βουλεύματος τον περασμένο Φεβρουάριο είχε προκαλέσει την αντίδραση των συνηγόρων της οικογένειας του Ζακ Κωστόπουλου, οι οποίες ζητούσαν από τις εισαγγελικές αρχές να πλήξουν το βούλευμα -κάτι που, όπως φαίνεται, δεν συνέβη- και οι κατηγορούμενοι να κατηγορηθούν για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο.

Ε.Ζ.

Στηρίξτε την έγκυρη και μαχητική ενημέρωση. Στηρίξτε την Αυγή. Μπείτε στο syndromes.avgi.gr και αποκτήστε ηλεκτρονική συνδρομή στο 50% της τιμής.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο ψεύτης κ. Βρούτσης

Θα ήταν χρήσιμο να εξετάσει κάποιος συνολικά τι έχει κάνει και τι δεν έχει κάνει ώς τώρα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, απέναντι στην τεράστια κοινωνική κρίση που προκαλεί η πανδημία. Γιατί αυτό αποκαλύπτει ξεκάθαρα τις προθέσεις της απέναντι στον κόσμο της εργασίας.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο