Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επιστολή της οικογένειας στην ΑΥΓΗ: Έξι χρόνια από τη δολοφονία του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλη

Με επιστολή που εστάλη στην «Αυγή», ο Βασίλης, η Σούλα και ο Θύμιος Κατσούλης στέλνουν μήνυμα πως τίποτα δεν τελείωσε και η μάχη για δικαίωση τώρα αρχίζει, μέχρι το τέλος, μέχρι να δικαιωθεί ο γιος και αδελφός.

Έξι χρόνια συμπληρώνονται τη Δευτέρα (14.9) από τη δολοφονία του οπαδού του Εθνικού Κώστα Κατσούλη. Οι ένοχοι παραμένουν ελεύθεροι και η οικογένεια εξακολουθεί να δίνει μεγάλη μάχη για δικαίωση μετά και την απόφαση του Αρείου Πάγου για επανάληψη της δίκης.

Αναλυτικά η επιστολή της οικογένειας:

Πέρασαν ήδη έξι χρόνια από την ημέρα που ο Κώστας, μετά την άνανδρη και αναίτια επίθεση παλικαράδων στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού, έχασε τη ζωή του.  Όλο αυτό το διάστημα ζούμε ένα απίστευτο δράμα, ιδίως μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου για επανάληψη της δίκης των δολοφόνων του Κώστα για να προσδιοριστεί με ακρίβεια το είδος της αμέλειας που επέδειξαν οι δράστες ως προς τον θάνατο (τι ειρωνεία), όταν από τα στοιχεία που έχουν περιέλθει σε γνώση μας προκύπτει ότι πρόκειται για δολοφονία προσχεδιασμένη και με δόλο.

Όλοι οι ένοχοι απολαμβάνουν την ελευθερία τους έχοντας και την επιδοκιμασία τής τοπικής κοινωνίας για την «ηρωική» πράξη τους.

Από τις φωτογραφίες των δύο ιατροδικαστικών εκθέσεων και τις αξονικές τομογραφίες που πριν από λίγο καιρό ήρθαν σε γνώση μας προκύπτει αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει σημείο του κεφαλιού και του σώματος που να μην έχει χτυπηθεί ο Κώστας και οι επίσημες εκθέσεις βεβαιώνουν ότι δεν υπάρχουν κακώσεις.

Στέλνουμε λοιπόν μήνυμα ότι για μας η υπόθεση τώρα αρχίζει και θα τελειώσει μόνο όταν όλοι οι ένοχοι φυσικοί αυτουργοί τού φόνου και οι επίορκοι που υπέγραψαν προκλητικές βεβαιώσεις και γνωματεύσεις λάβουν την ποινή που τους αξίζει και προβλέπει ο νόμος.

Πλατανιάς, 14.9.2020

ΒΑΣΙΛΗΣ, ΣΟΥΛΑ, ΘΥΜΙΟΣ ΚΑΤΣΟΥΛΗΣ

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ακατάλληλη κυβέρνηση

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στη ΔΕΘ, από τη μία έχει ως ευαγγέλιο το πόρισμα Πισσαρίδη, μια σύνοψη των πιο ακραία αντικοινωνικών συνταγών του ΔΝΤ, πάνω στις οποίες θα βασιστεί και το εθνικό σχέδιο για τα χρήματα του ευρωπαϊκού ταμείου στήριξης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις