Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Επαναφορά της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος στις πέντε μέρες ζητά ο Μ. Χαρακόπουλος

Ο βουλευτής της Ν.Δ. είχε παραιτηθεί από αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης λόγω της υιοθέτησης της επιμήκυνσης από την κυβέρνηση Σαμαρά

Την επαναφορά της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος στις πέντε μέρες ζήτησε ο βουλευτής της Ν.Δ. Μάξιμος Χαρακόπουλος με ερώτησή του στους υπουργούς Ανάπτυξης και Αγροτικής Ανάπτυξης. Υπενθυμίζουμε ότι είχε παραιτηθεί από αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης λόγω της πρόθεσης της κυβέρνησης Σαμαρά να προχωρήσει στην επιμήκυνση της διάρκειας ζωής του φρέσκου γάλακτος στο πλαίσιο της εργαλειοθήκης του ΟΟΣΑ.

Ενδιαφέρον έχει ότι ο Μ. Χαρακόπουλος επικαλείται δηλώσεις της πρώην υφυπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ Ολυμπίας Τελιγιορίδου ότι το μέτρο απέτυχε να μειώσει την τιμή του γάλακτος. Συγκεκριμένα επικαλείται απάντηση της Ολ. Τελιγιορίδου σε ερώτησή του. Η Ολ. Τελιγιορίδου είχε επισημάνει ότι «η επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου γάλακτος με σκοπό τη μείωση της τιμής αγοράς από τον καταναλωτή απέδειξε στην πράξη πως δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, αντιθέτως δημιούργησε επιπλέον προβλήματα στην τιμή πώλησης από τους κτηνοτρόφους». Ο Μ. Χαρακόπουλος μάλιστα κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι, παρά τις υποσχέσεις του, δεν ανέτρεψε την επιμήκυνση της ζωής του φρέσκου γάλακτος.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις