Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τελειώνει ο χρόνος, απομακρύνεται το ΔΝΤ

Αρμόδιες πηγές ανέφεραν ότι σε κάθε περίπτωση και εφόσον το ΔΝΤ παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος, η λύση για το χρέος θα είναι τέτοια ώστε να υπάρξει θετική ανάλυση βιωσιμότητάς του από το Ταμείο.

Χωρίς κάποια σημαντική εξέλιξη ολοκληρώθηκε χθες η συνεδρίαση του Washington Group στο Παρίσι, καθώς  παραμένουν σε έναν βαθμό οι διαφορές μεταξύ Γερμανίας και ΔΝΤ. Ωστόσο, όλες οι πλευρές εκφράζουν καθημερινά τη σιγουριά τους ότι θα επιτευχθεί συνολική συμφωνία μέχρι την 21η Ιουνίου και φυσικά όσο περνούν οι μέρες τόσο απομακρύνεται το ενδεχόμενο να συμμετάσχει ενεργά στο ελληνικό πρόγραμμα το Ταμείο. Πάντως, αρμόδιες πηγές ανέφεραν ότι σε κάθε περίπτωση και εφόσον το ΔΝΤ παραμείνει ως τεχνικός σύμβουλος, η λύση για το χρέος θα είναι τέτοια ώστε να υπάρξει μια θετική ανάλυση βιωσιμότητάς του από το Ταμείο...
 

Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στην έντυπη ΑΥΓΗ

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Κεντροαριστερές διεργασίες, προοδευτικός πόλος και αποχή

Η πλήρης χειραγώγηση της Νέας Δημοκρατίας από την ακροδεξιά της πτέρυγα, αλλά και η μετατροπή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. σε ουρά της αξιωματικής αντιπολίτευσης έχουν φέρει σε κατάσταση πλήρους ρευστοποίησης τον χώρο της Κεντροαριστεράς.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο