Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κλικ στον κόσμο

Φιλιππινέζος εφευρέτης αποκαλύπτει δημόσια το ιπτάμενο αυτοκίνητο drone που κατασκεύασε, το οποίο αντιπροσωπεύει το μέλλον των μεταφορών. REUTERS / Eloisa Lopez

Μια φάλαινα μπελούγκα, το ηφαίστειο Villarrica, τα πρώτα χιόνια στις Ιταλικές Αλπεις, η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern με το μωρό της Neve - εικόνες του κόσμου την Τετάρτη 26.09.2018

 

Μια φάλαινα μπελούγκα κολυμπά δίπλα σε μια σημαδούρα στον ποταμό Τάμεση κοντά Gravesend ανατολικά του Λονδίνου.
REUTERS / Toby Melville

 

Το ηφαίστειο Villarrica είναι ορατό τη νύχτα από την πόλη Pucon της Χιλής.
REUTERS / Cristobal Saavedra Escobar

 

Έπεσαν τα πρώτα χιόνια στις Ιταλικές Αλπεις και σκιέρ δεν έχασαν την ευκαιρία.  Η σεζόν σκι στις Άλπεις μπορεί να διαρκέσει από τις αρχές του φθινοπώρου μέχρι τα τέλη της άνοιξης.

 

 

Νέο Δελχί, Ινδία
Οι διασώστες αναζητούν τα ερείπια ενός κτιρίου που κατέρρευσε στο Ashok Vihar
Φωτογραφία: Rajat Gupta / EPA

 

Μαθητές διασχίζουν μια γέφυρα από μπαμπού, πάνω από το γεμάτο σκουπίδια ρέμα του ποταμού Ciliwung, στο Μπογκόρ της Ινδονησίας.

Antara Foto / Yulius Satria Wijaya REUTERS

 

Μπλοκαρισμένα αυτοκίνητα πριν το σταθμό διοδίων, στο Zhengzhou, στην επαρχία Χενάν, στην Κίνα.

REUTERS / Stringer

 

Η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας Jacinda Ardern με το μωρό της Neve μετά από ομιλία στη διάσκεψη ειρήνης Nelson Mandela κατά την 73η Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών στη Νέα Υόρκη στις ΗΠΑ.
REUTERS / Carlo Allegri

 

Οι αράχνες στο Αιτωλικό κάλυψαν την παραλία της πόλης σε ένα ιστό μήκους 300 μέτρων. Το εποχιακό φαινόμενο συμβαίνει κατά τη διάρκεια της περιόδου ζευγαρώματος των αράχνων και ο ιστός εξαφανίζεται φυσικά. Φέτος, η αύξηση του πληθυσμού των κουνουπιών κατέστησε κατάλληλες τις συνθήκες για μια έκρηξη πληθυσμού των αραχνών. "Οι αράχνες έχουν ένα είδος πάρτι. Μαζεύουν, αναπαράγουν και παρέχουν μια ολόκληρη νέα γενιά », εξήγησε η μοριακή βιολόγος Μαρία Χατζάκη.

Φωτογραφίες: Γιάννης Γιαννακόπουλος / EPA

 


 

 

Δείτε όλα τα σχόλια