Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Νεύρα, πολλά νεύρα, κ. Καιρίδη... (Video)

Χωρίς να ανασκευάσει όσα είχε πει για τα διόδια και την υπεράσπιση που παρείχε στα συμφέροντα της Αττικής Οδού, ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Δ. Καιρίδης επιτέθηκε κατά της "Αυγής" με ψεύδη.

"Η αθλιότητα της 'Αυγής', που είναι ντροπή αυτό που κάνει η ιστορική εφημερίδα της Αριστεράς, να πετσοκόβει ένα βίντεο και να προσθέτει αυτό που λέω για την Ελληνικός Χρυσός στα διόδια για να δημιουργεί εντυπώσεις, είναι δείγμα πανικού" είπε ο Δ. Καιρίδης στην ΕΡΤ.

Η "Αυγή" δεν πετσοκόβει βίντεο ούτε προσθέτει αποσπάσματα. Δεν κάνει μοντάζ, αλλά χρησιμοποιεί αποσπάσματα από τις εκπομπές για να αναδείξει σημεία των συνεντεύξεων.

Η ανεξήγητη επίθεση κατά της εφημερίδας μας από τον Δ. Καιρίδη ένα πράγμα μόνο σημαίνει: Ότι έκανε πολύ καλά τη δουλειά της, αναδεικνύοντας τις αντιλαϊκές και αντικοινωνικές απόψεις του καθηγητή, που δεν χάνει ευκαιρία να υπερασπιστεί τα συμφέροντα των εταιρειών -είτε μιλάμε για την Ελληνικός Χρυσός, είτε για την Αττική Οδός- κατά του δημοσίου συμφέροντος.

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

Διαβάστε επίσης:

Την αύξηση της τιμής των διοδίων υπερασπίζεται ο Δημ. Καιρίδης; (Video)

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Το μίσος τούς τραβάει στον πάτο

Αν η Ν.Δ. δεν είχε επενδύσει, ως αντιπολίτευση, τόσο μίσος στο προσφυγικό, αν δεν είχε αγκαλιάσει όλα τα έξαλλα ακροδεξιά στοιχεία, αν δεν είχε βγει στα κεραμίδια για τα ξέφραγα αμπέλια, δεν θα είχε προσαράξει τόσο δραματικά στο προσφυγικό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις