Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ιστορικές ευθύνες

Eurokinissi

"Ιστορικές" χαρακτήρισε τις "ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος" ο Σταμάτης Μαλέλης υποστηρίζοντας (στον "ΣΚΑΊ") ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχει απομακρυνθεί από τις "ιδρυτικές αρχές του". "Θεωρώ ότι εκφράζουν...

"Ιστορικές" χαρακτήρισε τις "ευθύνες της ηγεσίας του κόμματος" ο Σταμάτης Μαλέλης υποστηρίζοντας (στον "ΣΚΑΊ") ότι το ΚΙΝ.ΑΛΛ. έχει απομακρυνθεί από τις "ιδρυτικές αρχές του".

"Θεωρώ ότι εκφράζουν άλλο κόμμα" είπε και μίλησε για "μοιραία λάθη". "Στόχος μας είναι η Δεξιά, δεν είμαστε ένα κόμμα των ίσων αποστάσεων" επανέλαβε τονίζοντας: "Είμαστε ένα κεντροαριστερό κόμμα, που έχει βασικό αντίπαλο τη Ν.Δ., τη Δεξιά". Ο πρώην εκπρόσωπος και μέλος της Κ.Ε. είπε πάντως ότι δεν θέτει θέμα ηγεσίας... τώρα, αλλά "θέσεων" στο προσεχές συνέδριο.

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις