Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Γεωπολιτική και δεξιές ιδεοληψίες

Στους λόγους έξαρσης των προσφυγικών/ μεταναστευτικών ροών αναφέρθηκε αργά προχθές ο Γιώργος Κουμουτσάκος μη διστάζοντας να αντιστρέψει όσα έλεγε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν περιορίζονται στις...

Στους λόγους έξαρσης των προσφυγικών/ μεταναστευτικών ροών αναφέρθηκε αργά προχθές ο Γιώργος Κουμουτσάκος μη διστάζοντας να αντιστρέψει όσα έλεγε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ: "Δεν περιορίζονται στις ευνοϊκές καιρικές συνθήκες. Έχουν σαφή γεωπολιτικά χαρακτηριστικά", είπε.

"Φαντάζομαι, αυτοί προέκυψαν μετά τις εκλογές του Ιουλίου. Μέχρι τότε οι μετανάστες και οι πρόσφυγες, απλώς ακολουθούσαν τις... παραινέσεις του ΣΥΡΙΖΑ να έρθουν στη χώρα μας...", σχολίασε δηκτικά η Αννέτα Καββαδία. Ο Γιώργος Χριστοφορίδης, πάλι, θύμισε τη δήλωση Κουμουτσάκου του 2017 περί "κυβερνητικής ανικανότητας" ΣΥΡΙΖΑ, για να σχολιάσει εξίσου δηκτικά: "Άριστος ο Γ. Κουμουτσάκος στο ‘λέμε ό,τι θέλουμε’!".

Απτόητος ο αν. υπουργός Προστασίας του Πολίτη συνέχισε χθες στον "ΣΚΑΪ": "Παραλάβαμε ένα κλειστό σύστημα μεταναστατευτικών/προσφυγικών ροών, δηλαδή εισροές και ελάχιστες επιστροφές στην Τουρκία ή άλλες χώρες. Αυτό οφείλεται σε λειτουργικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις", επέμεινε. Προσθέτοντας μάλιστα ότι αποτελεί "κοινό όφελος για την Ελλάδα και την Τουρκία η διαχείριση του ζητήματος στο πλαίσιο της Συμφωνίας Ε.Ε. - Τουρκίας", υποστήριξε ότι "το ζήτημα θα πρέπει να αποσυνδεθεί από την πορεία των ελληνοτουρκικών σχέσεων" (;), υποσχόμενος μάλιστα κυβερνητική πρωτοβουλία όταν αναλάβει η Κομισιόν με τη νέα της σύνθεση...

Λ.Τ.

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις