Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Το ΣΤΕ θα δώσει απόφαση για την Β. Θάνου που θα εναρμονίζεται με τη Ν.Δ." (Video)

"To ΣτΕ θα δώσει μια τέτοια απόφαση που θα εναρμονίζεται ακριβώς με την απόφαση της Ν.Δ. Όχι γιατί ελέγχουμε τη Δικαιοσύνη, αλλά γιατί είμαστε λογικοί" ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Β. Θάνου...

"To ΣτΕ θα δώσει μια τέτοια απόφαση που θα εναρμονίζεται ακριβώς με την απόφαση της Ν.Δ. Όχι γιατί ελέγχουμε τη Δικαιοσύνη, αλλά γιατί είμαστε λογικοί" ανέφερε σχετικά με την υπόθεση της Β. Θάνου (στο Open) ο Γ. Καλλιάνος. "Αν υπάρξει κάτι διαφορετικό, θα το σεβαστούμε" πρόσθεσε ο βουλευτής της Ν.Δ.

Λίγες ώρες μετά, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στ. Πέτσας, απαντώντας σε ανάλογη ερώτηση στον ΣΚΑΪ, το απέκλεισε κατηγορηματικά λέγοντας: "Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση".

Τι ακριβώς εννοούσε ο ποιητής είναι προς διερεύνηση... Ότι δεν θα δικαιωθεί η κ. Θάνου -άρα προκαταβάλλει τις αποφάσεις της Δικαιοσύνης, όπως και ο βουλευτής της Ν.Δ.- ή ότι δεν θα τις σεβαστεί η Ν.Δ.;

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις