Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Καμένη γη"!

"Αν δεν θέλετε να αναλάβετε τις ευθύνες ότι παραδώσατε μία καμένη χώρα, τότε σιωπήστε κ. Αυγέρη. Διαλύσατε την υγεία, την παιδεία, την οικονομία".

Όχι, δεν είναι εκπρόσωπος της Ν.Δ., που θέλει να αιτιολογήσει το ξεπούλημα της ΔΕΗ μιλώντας στον ΑΝΤ1, αλλά ο Σπ. Καρανικόλας του ΚΙΝ.ΑΛΛ. που μιλάει για «καμένη γη» δίνοντας απόλυτη στήριξη και αιτιολόγηση στη Ν.Δ. και τις νεοφιλελεύθερες πολιτικές της.

Ξεχνούν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν είναι στην κυβέρνηση και συνεχίζουν την ίδια πολεμική «τι κάνατε 4.5 χρόνια» λες και δεν παρέλαβε τη χώρα σε χρεοκοπία.

Όμως υιοθετώντας κατά γράμμα το αφήγημα της Ν.Δ. πρέπει να εφεύρουν τουλάχιστον για τα προσχήματα κάποιες διαχωριστικές γραμμές αλλιώς, ποιος ο λόγος να καταλαμβάνουν τον χώρο στα καθίσματα της αντιπολίτευσης και μάλιστα σε προνομιακή θέση...

ΚΑΤ. ΜΠΡ.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο