Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ό,τι έσπειρε θερίζει...

Τη μήνιν πολλών ψηφοφόρων της... λούζεται πλέον στα social media η Ν.Δ. μετά την αναγκαστική απόφαση του γραμματέα του κόμματος Γ. Στεργίου να διαγράψει τον Θεόδωρο Γιάνναρο λόγω της ρατσιστικής επίθεσης κατά πρόσφυγα.

Η αντιπολιτευτική σπορά του κόμματος στο ευαίσθητο ζήτημα της προσφυγικής κρίσης αναδεικνύεται στον επίσημο γαλάζιο λογαριασμό στο Twitter κάτω από τη σχετική ανακοίνωση. “Φυλάξτε λίγο από την έπαρση σας και τα φάλτσα σας, γιατί στις επόμενες εκλογές θα διαγράψουμε εμείς, εσάς” απειλεί, μεταξύ άλλων, την Πειραιώς ένας... αγανακτισμένος νεοδημοκράτης! Από τους... υπονόμους του Twitter ξεπήδησε, σε αυτό το κλίμα, και ο γνωστός Σκαλούμπακας που διαγράφηκε τον Ιούνιο ετεροχρονισμένα από τη Ν.Δ. λόγω εμφυλιοπολεμικών αναρτήσεων. Ο γιος του αρχιβασανιστή της Μακρονήσου έγραψε στον λογαριασμό της Ν.Δ. “διαγράφετε, διαγράφετε, ΟΥΤΩΣ Ή ΑΛΛΩΣ κομμουνιστικό κόμμα είστε”. Υπενθυμίζεται πως αύριο διαδηλώνουν στη ΔΕΘ οι... προδομένοι “νεομακεδονομάχοι” από την κυβερνητική στροφή στις Πρέσπες...

Κ.Σ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις