Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Εμπαιγμός η "διπλωματία της αξιοπιστίας"!

Δεν πείθει ιδιαίτερα η διπλωματία της... αξιοπιστίας τους θιασώτες του Αντώνη Σαμαρά. Την ώρα που η κυβέρνηση διαμηνύει "ότι από το 2021 και μετά θα μειωθεί ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος σε πιο ρεαλιστικά επίπεδα, κοντά στο 2%" η ιστοσελίδα antinews.gr -που εκφράζει τη γραμμή σκέψης των φίλων του πρώην πρωθυπουργού - διατυπώνει ηχηρές αντιρρήσεις.

Στο χθεσινό κεντρικό άρθρο επικρίνεται ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης διότι "με περίσσιο θράσος μάς λέει ότι το 2021 θα αρχίσει να διαπραγματεύεται τη μείωση των πλεονασμάτων, όταν όλοι γνωρίζουν ότι ήδη έχει συμφωνηθεί για πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022". Όπως σημειώνει ο αρθρογράφος, "πρόκειται για απίστευτο εμπαιγμό των πολιτών, ανάλογο με αυτόν του Τσίπρα. Στο μεταξύ, ακόμη να μας αποκαλύψει ο Μητσοτάκης πώς θα έρθουν αυτά τα περίφημα 100 δισ. επενδύσεων", ενώ "αν ήταν συνεπής στις προεκλογικές του δεσμεύσεις, δεν θα αναγκαζόταν να καταφύγει στη σκανδαλολογία"...

Πλεόνασμα αμφισβήτησης από το “σαμαρικό” στρατόπεδο;

Κ.Σ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις