Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Βρέχει" νεοδημοκράτες στο κράτος

Σήμερα η Βουλή «διορίζει» νεοδημοκράτες. Σε τρεις συνεδριάσεις επιτροπών διορίζονται συνολικά 11 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ., όπως ο πρ. υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος στην Εγνατία Οδό Α.Ε., ο υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη και αποτυχών υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Ταχιάος και ο Νίκος Κουρέτας, επίσης αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ, στην Αττικό Μετρό.

Αλλά και στους διορισμούς στην Υγεία, όπου τοποθετούνται διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών, διακρίνονται τα στελέχη της Ν.Δ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρ. πρόεδρος της ΔΑΠ Χρήστος Ροϊλός, γεωλόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη σεισμολογία! Πολιτευτής της ΝΔ ήταν και ο Γιώργος Τοπιαλίδης, ο οποίος φέρεται να παρουσίασε πλαστό βιογραφικό και γι’ αυτό απεσύρθη. Στη θέση του πηγαίνει ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης, διορισμένος στην Υγεία επί κυβερνήσεων Ν.Δ. Διορίζονται επίσης ο Γιάννης Καρβέλης, στέλεχος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, και ο Φώτης Σερέτης, αποχωρήσας από το ΠΑΣΟΚ και προσεγγίσας τη Ν.Δ.

Πέρασε ο καιρός των «αρίστων» και ήρθε η ώρα των κομματικών.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Πολυτεχνείο

Η σημερινή ημέρα ανήκει δικαιωματικά στη μνήμη της εξέγερσης του Πολυτεχνείου. Αυτής της εξέγερσης των νέων ανθρώπων που αμφισβήτησαν «τη βία ως στοιχείο εξαναγκασμού» και ύψωσαν τη φωνή τους για Ελευθερία και Δημοκρατία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο