Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Βρέχει" νεοδημοκράτες στο κράτος

Σήμερα η Βουλή «διορίζει» νεοδημοκράτες. Σε τρεις συνεδριάσεις επιτροπών διορίζονται συνολικά 11 άτομα. Ανάμεσα σε αυτούς είναι προβεβλημένα στελέχη της Ν.Δ., όπως ο πρ. υπουργός της Ν.Δ. Γιώργος Κωνσταντόπουλος στην Εγνατία Οδό Α.Ε., ο υποψήφιος δήμαρχος της Ν.Δ. στη Θεσσαλονίκη και αποτυχών υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ. Νίκος Ταχιάος και ο Νίκος Κουρέτας, επίσης αυτοδιοικητικό στέλεχος της ΝΔ, στην Αττικό Μετρό.

Αλλά και στους διορισμούς στην Υγεία, όπου τοποθετούνται διοικητές Υγειονομικών Περιφερειών, διακρίνονται τα στελέχη της Ν.Δ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα ο πρ. πρόεδρος της ΔΑΠ Χρήστος Ροϊλός, γεωλόγος με μεταπτυχιακές σπουδές στη σεισμολογία! Πολιτευτής της ΝΔ ήταν και ο Γιώργος Τοπιαλίδης, ο οποίος φέρεται να παρουσίασε πλαστό βιογραφικό και γι’ αυτό απεσύρθη. Στη θέση του πηγαίνει ο Παναγιώτης Μπογιατζίδης, διορισμένος στην Υγεία επί κυβερνήσεων Ν.Δ. Διορίζονται επίσης ο Γιάννης Καρβέλης, στέλεχος της ΝΟΔΕ Αχαΐας, και ο Φώτης Σερέτης, αποχωρήσας από το ΠΑΣΟΚ και προσεγγίσας τη Ν.Δ.

Πέρασε ο καιρός των «αρίστων» και ήρθε η ώρα των κομματικών.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις