Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι "σωτήρες" και το... φάντασμα της ΔΕΗ

Eurokinissi

Ως... φτωχός συγγενής εμφανίστηκε φέτος η ΔΕΗ στη ΔΕΘ, σε συνέχεια της διαρκούς απαξίωσής της από τη Ν.Δ., κάτι που φάνηκε και από τις επιλογές των επισκέψεων των... σωτήρων της, δηλαδή του πρωθυπουργού, των κυβερνητικών και λοιπών στελεχών.

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κ. Χατζηδάκης περιορίστηκε σε μια απλή επίσκεψη -μάλλον εκτός προγράμματος το απόγευμα της Κυριακής- στο περίπτερο της ΔΕΗ, χωρίς μάλιστα να συνοδεύεται από τον νέο επικεφαλής της επιχείρησης Γ. Στάσση, σε αντίθεση με την έμφαση που δόθηκε για παράδειγμα στον ΑΔΜΗΕ, καθώς και σε άλλες επιχειρήσεις όπως η ZeniΘ αλλά και η Protergia...

Ενδεικτική της συνολικής εμφάνισης της μεγαλύτερης δημόσιας επιχείρησης της χώρας, που υποτίθεται πως η κυβέρνηση Ν.Δ. θεωρεί κομβικής σημασίας, ήταν η ηχηρή απουσία στελεχών της ΔΕΗ σε ενεργειακή εκδήλωση της ΡΑΕ.

Αξίζει δε να σημειωθεί ότι η προηγούμενη διοίκηση είχε σχεδιάσει το περίπτερο για τη φετινή ΔΕΘ με τρόπο ώστε να σηματοδοτεί την αναμενόμενη έναρξη -εντός του Σεπτεμβρίου- της δραστηριοποίησης της ΔΕΗ και στον χώρο του φυσικού αερίου, κάτι που φαίνεται ότι έχει αναβληθεί και είναι θολό το πώς θα κινηθεί η νέα διοίκηση στον τομέα αυτό.

Α.Ζ.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Κωμωδία

Η αλήθεια είναι ότι περιμένουμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον το πόρισμα της Προανακριτικής. Γιατί, αν τελικά η πλειοψηφία Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ. αποφασίσει ότι ο Δ. Παπαγγελόπουλος είναι ύποπτος τελέσεως του αδικήματος της ηθικής αυτουργίας, θα πρέπει να μας εξηγήσουν σε ποιο ακριβώς αδίκημα.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις