Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Στη χώρα που κάηκε ζωντανή μια μητέρα με το βρέφος της, ο πρωθυπουργός της πανηγυρίζει για μετάλλια

Όταν στη χώρα σου έχουν καεί ζωντανοί μια μητέρα και το βρέφος της, ανεξάρτητα καταγωγής, χρώματος ή θρησκείας, το οποίο έχει συγκλονίσει όλο τον κόσμο, έχει γίνει πρώτη είδηση σε όλα τα ξένα ειδησιογραφικά μέσα και είσαι πολιτικός αρχηγός ή ακόμη χειρότερα Πρωθυπουργός και έχεις την ευθύνη με την πολιτική που ασκείς για το τραγικό γεγονός, το λιγότερο που έχεις να κάνεις είναι να μην ασχοληθείς με την επικοινωνιακή αδιαφορία...

Για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο λόγος που ίσως να έχει καταφέρει να επιστρέψει από την Αμερική μετά κι από το Parents weekend που έκανε στη Βοστώνη, που αφού φρόντισε να στείλει επιπλέον ΜΑΤ για να καταστείλει τους αγανακτισμένους πρόσφυγες και μετανάστες που κάηκαν ζωντανοί, έγραψε στα social media για το χάλκινο μετάλλιο που πήρε αθλήτρια.

Αυτούς τους πρόσφυγες και μετανάστες που με δική του και της κυβέρνησης του αποκλειστική ευθύνη,κατάφερε από 5.000 πριν από 3 μήνες να τους φτάσει 13.000 σε ένα χώρο χωρητικότητας 3.000 με αποτέλεσμα να καεί ζωντανή μια μητέρα και το νεογέννητο βρέφος της.

Γι άλλη μια φορά ο Κ. Μητσοτάκης απέδειξε ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι η επικοινωνία... και η αδιαφορία

Σπ. Μ.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ναι, αλλά ο Τσίπρας έφερε Μνημόνια

Μπορεί τα κανάλια να δοξάζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά στον πραγματικό κόσμο η κατάσταση δεν είναι καθόλου ρόδινη. Υπάρχουν τεράστιες δυσκολίες, το κλίμα κάθε άλλο παρά αισιόδοξο είναι, η πολυδιαφημισμένη ρευστότητα πέφτει με το σταγονόμετρο.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις