Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Δ. Τζανακόπουλος: Φιάσκο για τη Ν.Δ. η συζήτηση - Φυγομαχία Μητσοτάκη (Video)

«Φιάσκο για τη Ν.Δ.» χαρακτήρισε την συζήτηση στην Βουλή ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Τζανακόπουλος, που αποδεικνύεται όπως είπε «από την φυγομαχία του προέδρου της του κ. Μητσοτάκη και όλων των υπουργών βουλευτών της».

«Μάλιστα επειδή ήξερε ότι θα δεχθεί αυτή την πολιτική κριτική είχε προετοιμάσει την εισήγηση του που μας ανέγνωσε ο κ. Λιβανός».

Το γεγονός ότι δεν εμφανίζεται ο Κυρ. Μητσοτάκης δείχνει ότι δεν θέλει να πάρει πάνω του μια πολιτική επιλογή και προσπαθεί να κρατήσει ισορροπίες απέναντι στον κ. Σαμαρά που θέλει την κεφαλή του Αλ. Τσίπρα, επί πίνακι μαζί με άλλους ακροδεξιούς όπως τον κ. Γεωργιάδη και άλλους.

Για άλλη μια φορά μετά το Μάτι και τον διορισμό του κ. Τσουβάλα, το προσφυγικό που αντί του ΣΥΡΙΖΑ που έλεγε ανακάλυψε τις γεωπολιτικές συνθήκες, μετά την κωλοτούμπα στο Μακεδονικό έρχεται και η τέταρτη πολιτική κωλοτούμπα του Μητσοτάκη που αφήνει άλλους να υπερασπιστούν το προεκλογικό του αφήγημα για «σκευωρία» Novartis υπογράμμισε ο κ. Τζανακόπουλος προσθέτοντας τα λόγια ενός μεγάλου συγγραφέα: «Η κατάσταση είναι κρίσιμη αλλά καθόλου σοβαρή».

Κατ.Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις