Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Να καταδικαστεί απ' όλους

Τη μετεμφυλιακή αντίληψη των δηλώσεων Μπογδάνου για έλλειψη πατριωτισμού του ΑΚΕΛ καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. "Παιχνίδια με το αν το ΑΚΕΛ είναι πατριωτικό ή ανθελληνικό δεν πρέπει να γίνονται και σε αυτή την Επιτροπή πρέπει να καταδικαστούν. Τα έχουν πληρώσει και η Κύπρος, και η Ελλάδα πάρα πολύ ακριβά" τόνισε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων η Σία Αναγνωστοπούλου, επισημαίνοντας ότι "δηλώσεις οι οποίες μυρίζουν ακροδεξιά ρητορική μιας άλλης εποχής για κόμματα της Κύπρου με αποδεδειγμένη την ιστορία τους και την πορεία τους, που την τιμά ο κυπριακός λαός, πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι δεν αποκάλεσε ανθελληνικό το ΑΚΕΛ, αλλά δεν αντελήφθη ότι δημιούργησε πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση.

"Αυτού του τύπου η κριτική παραπέμπει σε λογικές εθνικής μειοδοσίας που έχει πληρώσει η Κύπρος. Με αυτή τη λογική έγινε το πραξικόπημα και πήγαν να δολοφονήσουν τον Μακάριο" έλεγε μετά η Σ. Αναγνωστοπούλου, η οποία ως καθηγήτρια Ιστορίας (και δη στην Κύπρο) έχει αυξημένη ευαισθησία στο θέμα.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

ΜΜΕ και αυτοσεβασμός

Υπάρχουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης που υπερασπίζονται την εγκυρότητα και την αντικειμενικότητά τους, ακολουθούν αυστηρά τους κανόνες δεοντολογίας και συχνά προθέτουν και δικούς τους. Το χαρακτηριστικό των μέσων αυτών είναι ο αυτοσεβασμός.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο