Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Να καταδικαστεί απ' όλους

Τη μετεμφυλιακή αντίληψη των δηλώσεων Μπογδάνου για έλλειψη πατριωτισμού του ΑΚΕΛ καταδίκασε ο ΣΥΡΙΖΑ στη Βουλή. "Παιχνίδια με το αν το ΑΚΕΛ είναι πατριωτικό ή ανθελληνικό δεν πρέπει να γίνονται και σε αυτή την Επιτροπή πρέπει να καταδικαστούν. Τα έχουν πληρώσει και η Κύπρος, και η Ελλάδα πάρα πολύ ακριβά" τόνισε στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων η Σία Αναγνωστοπούλου, επισημαίνοντας ότι "δηλώσεις οι οποίες μυρίζουν ακροδεξιά ρητορική μιας άλλης εποχής για κόμματα της Κύπρου με αποδεδειγμένη την ιστορία τους και την πορεία τους, που την τιμά ο κυπριακός λαός, πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους μας".

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο βουλευτής της Ν.Δ. υποστήριξε ότι δεν αποκάλεσε ανθελληνικό το ΑΚΕΛ, αλλά δεν αντελήφθη ότι δημιούργησε πολιτικό πρόβλημα στην κυβέρνηση.

"Αυτού του τύπου η κριτική παραπέμπει σε λογικές εθνικής μειοδοσίας που έχει πληρώσει η Κύπρος. Με αυτή τη λογική έγινε το πραξικόπημα και πήγαν να δολοφονήσουν τον Μακάριο" έλεγε μετά η Σ. Αναγνωστοπούλου, η οποία ως καθηγήτρια Ιστορίας (και δη στην Κύπρο) έχει αυξημένη ευαισθησία στο θέμα.

Κ.Που.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Δοξάστε τον!

Για όποιον δεν το έχει καταλάβει, το επόμενο διάστημα θα το φάμε με την αναμονή του χρηματικού πακέτου από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Με τα ΜΜΕ να δοξάζουν τον Κυρ. Μητσοτάκη, που αποκατέστησε το διεθνές κύρος της χώρας και της οικονομίας, που μας έσωσε από τον λαϊκισμό

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις