Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Συμφωνεί το ΚΚΕ με την Κανέλλη;

MOTION TEAM

Η προσβλητική και συχνά υβριστική συμπεριφορά απέναντι σε συνομιλητές της στα πάνελ είναι κάτι στο οποίο η βουλευτής του ΚΚΕ Λιάνα Κανέλλη μας έχει συνηθίσει. Το χθεσινό παραλήρημα που ακούσαμε στον τηλεοπτικό αέρα του Open όμως ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

"Το προσφυγικό το έστησε ο ΣΥΡΙΖΑ για να πάρει Νόμπελ που δεν πήρε" είπε η βουλευτής του ΚΚΕ απευθυνόμενη με καφενειακό ύφος στον εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Π. Ρήγα. "Το γενικό προσκλητήριο για μετανάστες και πρόσφυγες έγινε πριν το Νόμπελ, για να στηθεί μια μπίζνα εκτός Μνημονίου" συμπλήρωσε τη... συνεργαζόμενη του Περισσού η βουλευτής της Ν.Δ. Σοφία Βούλτεψη.

Υπονοώντας ότι η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ καλούσε τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να έρθουν στην Ελλάδα ώστε η χώρα να πάρει ευρωπαϊκά κονδύλια και να τα διαχειριστεί αδιαφανώς... Αν μη τι άλλο, ιδανική αλληλοσυμπλήρωση.

Άραγε ο Περισσός συμφωνεί ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δημιούργησε το προσφυγικό; Και νομίζαμε ότι αυτά τα λένε η Ν.Δ., η Ελληνική Λύση και η Χρυσή Αυγή. Θα συνεχίσει να καλύπτει σφυρίζοντας αδιάφορα τη βουλευτή του; Ρητορικό ερώτημα και γνωστή η απάντηση: “Μα η Κανέλλη δεν είναι μέλος του κόμματος, είναι συνεργαζόμενη”...

Σ.Ρ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Επικοινωνιακή καραντίνα

Για όσους δεν το έχουν προσέξει, η πολιτική έχει τελειώσει. Στον δημόσιο χώρο δεν υπάρχει αντιπαράθεση, οι αιχμές της κυβέρνησης δεν διασταυρώνονται πουθενά, ούτε με την αντιπολίτευση, ούτε με την κοινωνία.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις