Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Tρέμει η Ν.Δ. για τη Novartis και καταφεύγει στην ένταση, τις απειλές και τον «φρούραρχο» (Video)

Με απερίγραπτο ρεβανσισμό ο βουλευτής της Ν.Δ. Β. Οικονόμου επιτέθηκε με πλήθος χαρακτηρισμών κατά των Πολάκη και Τζανακόπουλου επιβεβαιώνοντας αυτό που ο Παύλος Πολάκης είπε το πρωί από το περιστύλιο της Βουλής: «Μας φοβούνται».

Ας τα πάρουμε όμως με τη σειρά, τι «ξυδάκι» θα τους δώσει αν δεν υπακούσουν στις μεθοδεύσεις της Ν.Δ., τι τον «φρούραρχο» θα φωνάξει:

«Αυτή είναι η δουλειά του φρούραρχου. Όσοι είναι άτακτοι και αδίστακτοι να καταλάβουν ότι στην Δημοκρατία υπάρχουν κανόνες» είπε ενώ προχώρησε σε ανίερους παραλληλισμούς επαναφέροντας σήμερα στο Kontra Channel την σαμαρική θεωρία των δύο άκρων.

Ιδιαίτερη εντύπωση όμως προκαλούν οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί κατά των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ, που φανερώνουν την πολιτική ένδεια, την αμετροέπεια και τον ρεβανσισμό που διακατέχει τη Ν.Δ.

«Σας βλέπω πολύ large με την συμπεριφορά Πολάκη, Τζανακόπουλου», ήταν η βολή στον δημοσιογράφο για να ακολουθήσει αμέσως μετά «ούτε τα κουτσαβάκια δεν κάνουν έτσι»

Και μέσα σε λίγα λεπτά μόνο ο Β. Οικονόμου εκτόξευσε εκτός από το «κουτσαβάκια» και «αδίστακτους», «γελοίους», «θρασύτατους», «τσαμπουκάδες» τους δύο βουλευτές της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Φυσικά όλα αυτά είναι στο πλαίσιο των «πολιτικών εκτιμήσεων» που κάνει η Ν.Δ. για να υπερασπιστεί το «καθεστώς» που με ανυπομονησία επανασυστήνει.

Δεν παρέλειψε να αναφερθεί με «κομψά» λόγια και κατά της ΑΥΓΗΣ με την εφημερίδα να μετρά τρεις επιθέσεις (από βουλευτή, βουλεύτρια καθώς και τον Υπουργό Εργασίας) μόλις σε μία μέρα!

Κατ. Μπρέγιαννη

 

Διαβάστε επίσης:

Ύβρεις Γεωργιάδη κατά Πολάκη–Τζανακόπουλο – Προεξοφλεί την αποπομπή τους από την Επιτροπή (Video)

 

Παύλος Πολάκης: «Φοβούνται πολύ» (Video)

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Ο κύριος Βορίδης

O κύριος Βορίδης ξεκίνησε τη λαμπρή πολιτική του σταδιοδρομία ως στέλεχος του Μιχαλολιάκου στη νεολαία της ΕΠΕΝ και αργότερα διάδοχός του στην ηγεσία αυτής της διαβόητης χουντοφασιστικής οργάνωσης.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο