Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Η «κανονικότητα» του Γεωργιάδη: Μια Αστυνομία ελέω νόμου να εισβάλει παντού (Video)

Ρόλο εντολέα της Αστυνομίας επιχειρεί να αναλάβει ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν μέσω του ΣΚΑΙ δηλώνει: «Θέλω να δω την Αστυνομία να σπάει την πόρτα και να μπαίνει» με αφορμή τα χθεσινά γεγονότα στα Εξάρχεια ο υπουργός Ανάπτυξης.

Μετά από μια ασύστολη κινδυνολογία υποστήριξε την ελέω νόμου δράση της Αστυνομίας, απολύτως ανεξέλεγκτα και χωρίς ούτε καν ένταλμα Εισαγγελέα να εισβάλλει όπου  θέλει χωρίς να σέβεται κανενός είδους άσυλο, ούτε το ιδιωτικό.

Παρά τις εντολές και τις υποδείξεις στον Μ. Χρυσοχοϊδη τον αποκάλεσε «πολύ καλό υπουργό».

«Είμαι βέβαιος ότι η Αστυνομία θα μπει στην ΑΣΟΕΕ», «ο νόμος με Κυρ. Μητσοτάκη πρωθυπουργό δεν υπάρχει περίπτωση να μην εφαρμοστεί ο νόμος»… ωστόσο πρόσθεσε ότι «περιμένει να δει την εφαρμογή του νόμου». «Είναι λες και είμαστε σε ένα πόλεμο» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ με άλλον έναν εμφυλιοπολεμικού τύπου παραλληλισμό υποστήριξε: «Το σύστημα αντεπιτίθεται και το κράτος θα κάνει τη δουλειά του»... Η κ. Μπακογιάννη βλέπει τις ακραίες φωνές σε νεότερους βουλευτές.

Δεν βλέπει και δεν ακούει τους και παλαιότερους και νυν υπουργούς της κυβέρνησης Μητσοτάκη...

Κατ. Μπρ.

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Με τη λίστα Πέτσα παρά πόδα

Δεν είναι καλά τα πράγματα για την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Οι προγνώσεις για την πορεία της οικονομίας και την ανεργία θυμίζουν τις χειρότερες ημέρες των χειρότερων Μνημονίων. Και αυτό είναι κάτι που θα φανεί από το φθινόπωρο, καθώς ο τουρισμός καταρρέει και τα μέτρα για τη στήριξη της οικονομίας έχουν αποτύχει ολοκληρωτικά.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις