Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τώρα τι θα πουν;

Η Ν.Δ. και το ΚΙΝ.ΑΛΛ. βρήκαν ένα ευφάνταστο επιχείρημα και ένα αποκρουστικό σχόλιο, για να πολεμήσουν την παρουσία των Πολάκη - Τζανακόπουλου στην Προανακριτική την περασμένη Πέμπτη.

Είπαν ότι ο Φρουζής δεν κατέθεσε στην Επιτροπή επειδή η διαδικασία διακόπηκε, λόγω της παρουσίας τους. Άρα “ο ΣΥΡΙΖΑ φοβάται την κατάθεση Φρουζή”.

Προσπαθώντας να καλύψουν την απαξίωση του Κοινοβουλίου που επέφεραν με την πολιτική απόφασή τους για εξαίρεση των δυο βουλευτών, αντέστρεψαν την κατηγορία αυτή προς τον ΣΥΡΙΖΑ. Δηλαδή επιχειρούν να τους εμφανίσουν ως “τραμπούκους” που δεν σέβονται το Κοινοβούλιο. Έτσι, ακούσαμε τον Γεωργιάδη να ισχυρίζεται πως “αν ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να καταλήξει σαν τη Χ.Α., ας συνεχίσει με τη συμπεριφορά της Χ.Α.”, τον Καραγκούνη να μιλά για “ανθρώπους που θα θελήσουν να δράσουν και να ταυτιστούν με βουλευτές άλλων κομμάτων” και τον Μαρκόπουλο να λέει ότι το κοντό κούρεμα του Τζανακόπουλου του θύμισε "άλλα πράγματα”.

Αυτά τα λένε βουλευτές της ΝΔ που ξεχειλίζοντας από υπερβολική δημοκρατική ευαισθησία... έκαναν τρεις μέρες για να ψελλίσουν το παραμικρό για τον Κυρανάκη και τα ρατσιστικά μπάρμπεκιου. Θα πει κανείς, εδώ ο αρχηγός τους παραμένει αμίλητος.

Τώρα που οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ προανήγγειλαν ότι δεν θα τους κάνουν τη χάρη να ξεμπερδέψουν με το σκάνδαλο Novartis και η εξέταση του Φρουζή θα γίνει κανονικά την Τρίτη, τι θα πουν Ν.Δ. και ΚΙΝ.ΑΛΛ.;

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις