Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Οι άριστοι... έμπλεξαν τα xls!

Άλλο ένα δείγμα... αριστείας του υπουργείου Παιδείας εντόπισε ο Ν. Φίλης. Ο αρμόδιος τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ σχολίασε ότι η ηγεσία του υπουργείου πέτυχε το ακατόρθωτο: “Πάνω στη φούρια της να ‘σβήσει’ τμήματα από τον ακαδημαϊκό χάρτη, κατήργησε μέχρι και τμήμα που λειτουργούσε, με 100 φοιτητές ήδη να σπουδάζουν!”. Πρόκειται για το Τμήμα Τουρισμού του Ιονίου Πανεπιστημίου, το οποίο προστέθηκε στον δεύτερο... διορθωμένο πίνακα, αυξάνοντας σε 38 τα Τμήματα που καταργούνται.

Έτσι, το υπουργείο σκόρπισε πανικό στους φοιτητές και τους γονείς του τμήματος, ώσπου να διορθώσει το λάθος του, το οποίο απέδωσε σε βιαστική αντιγραφή από αναφορά που υπήρχε σε προηγούμενη έκδοση του σχετικού αρχείο excel. “Ετσι ‘χτίζουν’ την νέα τριτοβάθμια εκπαίδευση οι άριστοι. Διαλύοντας στο πόδι”, σχολίασε ο βουλευτής.

Ν.ΛΙΟΝ.

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Υπόκοσμος

Σε πρώτο επίπεδο, ο στρατός των ΜΜΕ που διαπλέκεται με την κυβέρνηση έκανε αυτό που όφειλε να κάνει. Εξαφάνισε τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αποτροπή της κρίσης, όπως συστηματικά εξαφανίζει τον τελευταίο καιρό οτιδήποτε μπορεί να κάνει ζημιά στον Κ. Μητσοτάκη

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις