Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Αρωγός στο δόγμα της Ν.Δ. για «τάξη και ασφάλεια» το ΚΙΝΑΛ (Video)

Το ΚΙΝΑΛ παρουσιάζεται αρωγός στο δόγμα της Ν.Δ. για "τάξη και ασφάλεια". Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΚΙΝΑΛ αποδοκίμασε τους βουλευτές και πρώην υπουργούς του ΣΥΡΙΖΑ που βρέθηκαν χθες στην ΑΣΟΕΕ για να συμπαρασταθούν στους φοιτητές που χτυπήθηκαν από τα ΜΑΤ.

«Αποδοκιμάζω τις προσκλήσεις Γαβρόγλου για να κατέβει κόσμος στην ΑΣΟΕΕ. Αποδοκιμάζω κάθε πολιτικό που πήγε να ανακατευτεί εκεί. Δεν ήταν μόνο από το ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από το ΜΕΡΑ 25» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ με προσβλητικό τρόπο αποκάλεσε «τύπους» τους φοιτητές που πήγαν στην ΑΣΟΕΕ χθες να διαμαρτυρηθούν για το κλείσιμο της Σχολής τους.

«Έχω αμφιβολία αν ήταν σωστή ενέργεια» και αναρωτήθηκε «γιατί έπρεπε να επιτραπεί στους τύπους να σπάσουν τις κλειδαριές και να μπούνε μέσα;»

Πρόσθεσε μάλιστα: «Έπρεπε να τη φυλάξει η  Αστυνομία αφού η Σύγκλητος ζήτησε να κλείσει το Πανεπιστήμιο μέχρι τις 17. Ήταν επιχειρησιακό σφάλμα και το κόμμα μου αυτό το επέκρινε».

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις