Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Ζαχαριάδης στο ΣΚΑΙ: Αρκετά με τις βλακείες, είναι ντροπή αυτό που κάνετε (Video)

«Είμαστε η Αριστερά, τελείωσε με τις βλακείες ξέσπασε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ», Κώστας Ζαχαριάδης στο ΣΚΑΙ όταν ο κ. Παπαναγιώτου πήγε να φορτώσει με αισχρό και προβοκατόρικο τρόπο τους νεκρούς της Marfin στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Πρέπει να ντρέπεστε με την Marfin. Είναι ντροπή αυτό που κάνετε με νεκρούς ανθρώπους, 10 χρόνια μετά» απάντησε ο κ. Ζαχαριάδης στην απαράδεκτη συμπεριφορά του δημοσιογράφου.

«Είμαστε μια παράταξη δημοκρατίας, ειρήνης και ομαλότητας. Προσπαθείτε να μας φορτώσετε νεκρούς. Αυτά είναι ανοησίες».

«Είναι αθλιότητα να μου λέτε για την Marfin εμένα και στον κάθε εμένα στον κάθε άνθρωπο που τιμά την ανθρώπινη ζωή, για να παίξετε με την τηλεόραση. Σκηνοθετείτε καταστάσεις. Να ντρέπεστε» είπε ο κ. Ζαχαριάδης στον κ. Παπαναγιώτου.

"Ξεπλένετε τον Βορίδη που κυκλοφορούσε με τα τσεκούρια... και έρχεται ο Ζαχαριάδης..."

"Τον ψήφισε ο λαός τον Βορίδη" ήταν η απάνηση δημοσιογράφου του πάνελ.

"Και μένα με ψήφισε ο λαός"... απάντησε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που στο πάνελ θέλουν να το ξεχνάνε.

Καλούμενος να απολογηθεί στο στημένο πάνελ με έναν προς τέσσερις, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, για τα πάντα έπρεπε να υπογράψει μέχρι και χαρτί μετανοίας που είναι αριστερός όταν γλυκά γλυκά ο κ. Οικονόμου δήθεν πυροσβεστικά, πήρε το λόγο για να πει: "ναι αλλά αν τα καταδικάζατε όλα θα είχε λήξει είναι απλά τα πράγματα"...

Τη στιγμή που όλοι γνωρίζουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στην κυβέρνηση της χώρας επί 4 χρόνια και η προσπάθεια να ταυτιστεί με παραβατικές συμπεριφορές αλλά και με νεκρούς είναι μια αισχρή και χυδαία κυβερνητική προπαγάνδα της Ν.Δ. και των συστημικών ΜΜΕ που επιχειρούν να τον θέσουν στο περιθώριο για να παίρνουν ανενόχλητοι και χωρίς έλεγχο από κανέναν, ότι αντιλαϊκά μέτρα επιθυμούν με μόνη τους μέριμνα να νομοθετούν και να παρέχουν ασυλία στους κολητούς, τραπεζίτες, καναλάρχες και επιχειρηματίες εις βάρος των πολιτών της χώρας.

Κατ. Μπρέγιαννη

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Ο εξευτελισμός του Χρυσοχοϊδη και της Ν.Δ.

Τα χθεσινά γεγονότα στην πλατεία Συντάγματος, την ώρα που συζητιόταν το νομοσχέδιο για τις διαδηλώσεις, είναι εικόνες και από το παρελθόν και από το μέλλον. Είχαν όμως και ένα παράπλευρο αποτέλεσμα: προκάλεσαν τον απόλυτο διασυρμό της Νέας Δημοκρατίας μέσα στη Βουλή.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις