Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τους πήραν χαμπάρι ακόμα και στο ΣΚΑΙ - "Στα κάγκελα" για τα ρουσφέτια Μητσοτάκη

Όταν αρχίζει να φωνάζει και το «δικό σου» μαγαζί, τότε μάλλον τα πράγματα έχουν ξεφύγει με τους κομματικούς διορισμούς που επιδίδεται η Ν.Δ.

Δεν πρόλαβε κάπως να κατάκατσει ο θόρυβος από τα ρουσφέτια του Κυρ. Μητσοτάκη σε Πατέρα και άλλους γαλάζιους διοικητές νοσοκομείων ή από τον χωρίς πτυχία υφυπουργό Εξωτερικών κ. Διαματάρη και νέο ρουσφέτι αποκαλύφθηκε.

Όταν ακόμα και ο Βασίλης Χιώτης με άρθρο του στο ΣΚΑΙ μιλά για «καταγγελίες (που φτάνουν σε δημοσιογραφικά γραφεία) για ρουσφετολογικούς και κομματικούς διορισμούς που …βγάζουν μάτι!»  Και αναφέρει συγκεκριμένες περιπτώσεις:

«σε μια σχολή δημόσιας διοίκησης διορίστηκε ως διευθυντής ένας 28χρονος που είχε αποφοιτήσει από την ίδια σχολή μόλις δυο χρόνια νωρίτερα! Ή σε ένα ίδρυμα της περιφέρειας, διορίστηκε ως πρόεδρος , κάποιος άλλος που μέχρι πρότινος εργαζόταν ως …πορτιέρης σε νυχτερινό κατάστημα!!»

Τότε το μόνο σίγουρο είναι ότι το κράτος των ημετέρων επανέκαμψε μόλις σε 4 μήνες και με την «κουτάλα» να δουλεύει υπερωρίες…

Συντάκτης: avgi.gr

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

#erhetai_pizzaridis

Είναι κοινό μυστικό ότι η κυβέρνηση ανέθεσε στον Πισσαρίδη και την ομάδα του το τεχνοκρατικό «ξέπλυμα» των επιδιώξεων της διακυβέρνησης Μητσοτάκη.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις