Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Θάνος Μωραΐτης: Η κυβέρνηση είναι δέσμια των υποσχέσεων που έδωσε στο ΣΕΒ (Video)

«Αντιαναπτυξιακό, αντικοινωνικό και αντιλαϊκό, χαρακτήρισε τον νέο προϋπολογισμό, κατά τη συζήτηση του στη Βουλή, ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ Θάνος Μωραΐτης τονίζοντας ότι «είναι πιστός στη νεοφιλελεύθερη ιδεολογία της ΝΔ».

«Είναι ένας προϋπολογισμός που δίνει πολλά στους λίγους και λίγα στους πολλούς. Είναι πλέον ξεκάθαρο πως η κυβέρνηση δεν είναι δέσμια των υποσχέσεών της στο λαό, αλλά δέσμια των υποσχέσεων που έδωσε στον ΣΕΒ και την κρατικοδίαιτη επιχειρηματικότητα. Είναι κυβέρνηση των λίγων και ισχυρών, του λαϊκισμού, της υποκρισίας και της εξαπάτησης», ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Μωραΐτης.

Ο ειδικός αγορητής του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ακόμα ότι «οι 150 ημέρες ήταν αρκετές για να καταρρεύσει σαν χάρτινος πύργος όλο το προεκλογικό αφήγημα της ΝΔ».

«Αποδείχτηκε ότι η νεοφιλελεύθερη πολιτική της δεν έφερε αναπτυξιακές ρυθμίσεις, δεν ενίσχυσε τη μεσαία τάξη και τη μεσαία επιχειρηματικότητα, και ότι δεν είναι οι «γκουρού» της οικονομίας, των διαπραγματεύσεων και της εξωτερικής πολιτικής»

«Ο Προϋπολογισμός 2020 απέχει πολύ από το να συναντήσει τις ανάγκες των πολιτών και φέρνει μνημονιακά μέτρα χωρίς η χώρα να βρίσκεται υπό καθεστώς δημοσιονομικής προσαρμογής. Η συνταγή αυτή δε θα σταθεροποιήσει την οικονομία», κατέληξε ο κ. Μωραΐτης.

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια
Κύριο άρθρο

Δημόσια Υγεία: Η κατεδάφιση Νο 2

Με το που άλλαξε η κυβέρνηση, τα ΜΜΕ σταμάτησαν να ασχολούνται με θέματα δημόσιας Υγείας. Από εκεί που προσπαθούσαν να βγάλουν πολιτικό ζουμί κάνοντας την τρίχα τριχιά, τώρα έχασαν εντελώς το ενδιαφέρον τους. Τα κοινωνικά δίκτυα, όμως, βράζουν.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις