Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Τα «βελούδινα διαζύγια» της κυβέρνησης βγάζει στη φόρα ο Πορτοσάλτε (Video)

Πρωινό χτύπημα από το ακροδεξιό μπλοκ της Ν.Δ. με τον Άρη Πορτοσάλτε να βγάζει στην φόρα τα ενδοκυβερνητικά διαζύγιο που κρύβονται πίσω από την επανίδρυση του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής.

Το κυβερνητικό μπάχαλο δεν έκρυψε ο Άρης Πορτοσάλτε το πρωί στο ΣΚΑΙ μιλώντας για τα «βελούδινα διαζύγια» Μηταράκη – Βρούτση αλλά και Κουμουτσάκου – Χρυσοχοϊδη που κρύβονται πίσω από την επανίδρυση του υπουργείου μεταναστευτικής πολιτικής και της παραδοχής του λάθους του Κυρ. Μητσοτάκη.

«Πίσω από αυτή την απόφαση ως προς την επιλογή του κ. Μηταράκη υπάρχει και ένα βελούδινο διαζύγιο με τον κ. Βρούτση. Είναι και οι δύο σε διαφορετικές θεωρήσεις. Πάντως ο κ. Μηταράκης προσφέρεται για θυσία», ενώ όπως πρόσθεσε και του κ. Κουμουτσάκου «δεν ήταν και πολύ καλή η συμβίωση με τον Μάικλ, οπότε το ξεχωρίσανε. Φτιάξανε κάτι μαζευτήκανε στο σπίτι τους ο καθένας. Πάμε παρακάτω».

Κατ. Μπρ.

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο