Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Άρης Πορτοσάλτε: «Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες, αλλά…» το είπε (Video)

Το χτύπημα του ακροδεξιού μπλοκ είχε και συνέχεια με τον Άρη Πορτοσάλτε να ασκεί κριτική στους χειρισμούς της κυβέρνησης λέγοντας: "Ας μην υποκρινόμαστε". «Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα» προσθέτοντας "αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα".

«Όταν σε πιάνει ο ανθρωπισμός να μην πνιγεί κανείς, τελείωσε το θέμα». «Να μην υποκριινόμαστε», «Αν δεν θέλουμε να πνιγεί κανείς θα έρχονται όλοι στην Ελλάδα. Τελειώσαμε» υποστήριξε ο Άρης Πορτοσάλτε σε μια κριτική από τα δεξιά στην κυβέρνηση.

«Την αποτροπή δεν την καταλαβαίνω. Τι θα βάλεις ανεμιστήρες να φυσάς να φεύγει η βάρκα πίσω;» πρόσθεσε στη συνέχεια.

 

«Υπάρχουν και άλλοι τρόποι…» αντέτειναν οι δημοσιογράφοι της εκπομπής και εκείνος επέμεινε «Δεν τα καταλαβαίνω αυτά περί αποτροπής», «Δεν είπα να βουλιάζεις βάρκες αλλά από την ώρα, που δεν βουλιάζεις βάρκα…»

Και φυσικά δεν υποστήριξε ανοικτά "να βουλιάζεις βάρκες" κάτι που απαγορεύεται από τις διεθνείς συνθήκες και το γνωρίζουν όλοι οι ακροδεξιοί λαϊκιστές αλλά απευθύνονται στο κοινό τους υποστηρίζοντας έμμεσα ότι υπάρχει και αυτός ο τρόπος, κάτι που έμμεσως πλην σαφώς έκανε και ο Αρ. Πορτοσάλτε.

Τέλος κάλεσε τις αρχές, δηλαδή τον κ. Μηταράκη και κ. Κουμουτσάκο, να πουν επισήμως πότε θα αρχίσουν οι επιστροφές. «Δεν υπάρχει άλλος τρόπος, θα υποδεχόμαστε άλλους ανθρώπους» κατέληξε.

Κατ. Μπρ.

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στουρνάρας μαινόμενος

Ο κεντρικός μας τραπεζίτης Γ. Στουρνάρας βγήκε χθες στο πρακτορείο Bloomberg και είπε ότι χρειάζονται συντονισμένα μέτρα δημοσιονομικής τόνωσης των οικονομιών, διότι αλλιώς η Ευρώπη θα βρεθεί ξανά αντιμέτωπη με μια σοβαρή κρίση χρέους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις