Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Απειλεί με μηνύσεις ο Μπογδάνος, αρθρογράφους και δημοσιογράφους που τον αποκαλούν "ακροδεξιό"

Αρθρο πολιτικής κριτικής προς το πρόσωπό του στοχοποίησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κων. Μπογδάνος, σημειώνοτας πως «δεν επιτρέπω σε κανέναν να με ταυτίζει με τη μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά, αγνοώντας δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις μου και διαστρέφοντας άλλες».

Φίμωτρο προσπαθεί να βάλει ο βουλευτής της ΝΔ, Κων Μπογδάνος σε δημοσιογράφους και αρθρογράφους, απειλώντας με προσφυγή στη δικαιοσύνη, αν τον αποκαλούν "ακροδεξιό" ή τον ταυτίζουν με τη μισαλλοδοξία. "Αγνοώντας" όπως λέει τις "δημόσια εκπεφρασμένες θέσεις του και διαστρέφοντας άλλες!!!!

Και μείναμε άναυδοι...

Ας του πει κάποιος ήρεμα, ότι ακροδεξιές και μισσαλλόξες είναι οι απόψεις που εκφέρει και προσπαθεί να περάσει στους τηλεθεατές. Για τις ακροδεξιές απόψεις του προτιμήθηκε από τον Μητσοτάκη, για να συσπειρώσει κόσμο από την άκρα δεξιά και να πάρει ψήφους από τη ΧΑ.

Και στην μισαλλοδοξία και την ακροδεξιά ρητορεία επενδύει καθημερινά προσπαθώντας να φτιάξει "όνομα" στα κανάλια για να ξαναβγεί βουλευτής. 

Ας του εξηγήσει επίσης κάποιος τι σημαίνει κριτική... και ότι σε αυτήν υπόκεινται όλα τα πολιτικά πρόσωπα και φυσικά οι βουλευτές όλων των κομμάτων. Δεν εξαιρούνται όσοι δεν αντιλαμβάνονται την έννοια.

Σπ. Μ.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Εθελοντική γενναιοδωρία και κοινωνική λεηλασία

Η ιδέα να δώσουν οι βουλευτές το 50% του μισθού τους για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού είναι μια σωστή ιδέα. Είναι επίσης μια ιδέα «εμπορική», που θα πουλήσει πολύ. Αυτό το ήξερε, φυσικά, ο Κ. Μητσοτάκης όταν την κατέθεσε. Αλλά ο πρωθυπουργός δεν είχε την πολιτική βούληση να την επιβάλει.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις