Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Πού πήγαν τα λεφτά της Ε.Ε., κ. Σκυλακάκη; (Video)

Πώς θα υπάρξει επιπλέον δημοσιονομικός χώρος εξήγησε ο υφυπουργός Οικονομικών Θ. Σκυλακάκης στον ΣΚΑΪ. Στόχος είναι «να γίνει αποδεκτή η νέα μέτρηση δαπανών που κάνουμε για το μεταναστευτικό, που δημιουργεί κάποιον δημοσιονομικό χώρο γιατί οι δαπάνες είναι 400 εκατ. ευρώ».

Μάλιστα, όπως είπε, το κόστος σήμερα «μπορεί να είναι και 50% πάνω από τα 400 εκατ.». «Δηλαδή 600 εκατ.;» τον ρώτησαν και ο υφυπουργός το επιβεβαίωσε:

«Ναι, μπορεί να είναι 600 εκατ. ευρώ. Μεγάλος αριθμός... χωρίς να υπολογίσουμε και αυτά που παίρνουν από την Ε.Ε.». «Τα περισσότερα χρήματα πάνε στο προσωπικό. Ένα κομμάτι της αστυνομίας μας είναι εκεί, ενοίκια, κατασκευές. Χωρίς να υπολογίσουμε τα επενδυτικά. Μιλάμε για τον κρατικό προϋπολογισμό» συνέχισε.

Την επόμενη μέρα στον ίδιο σταθμό καλεσμένη ήταν η Λώρα Παππά, πρόεδρος της «Μετάδρασης», ΜΚΟ που δραστηριοποιείται στη Μυτιλήνη, και διέψευσε πλήρως τους ισχυρισμούς του υφυπουργού Οικονομικών...

Αφού αναρωτήθηκε πού πήγαν τα 500 εκατ. που έδωσε για τη διαχείριση του προσφυγικού η Ε.Ε., είπε: «Το ελληνικό κράτος από δικά του κονδύλια είναι ελάχιστα αυτά που έχει δώσει». Όσα λέγονται ότι ξοδεύονται χρήματα του Έλληνα φορολογούμενου δεν ισχύουν. «Όχι, δεν έχουν δοθεί 600 εκατ. ευρώ τον χρόνο» είπε διαψεύδοντας πλήρως τον Θ. Σκυλακάκη.

Ψεύτες, άσχετοι, διχαστικοί και άκρως επικίνδυνοι...

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο