Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κανάλια και Ν.Δ. στην ακροδεξιά κατρακύλα του "όλοι μέσα" (Video)

Προπαγανδίζουν τα «κλειστά κέντρα» Ν.Δ. και κανάλια και αποκρύπτουν ότι είναι παράνομο να φυλακίζεις ανθρώπους που αιτούνται άσυλο. Περίεργα σχέδια διαφαίνεται ότι έχει η Ν.Δ. όπως φάνηκε από τα μισόλογα Βορίδη ακόμα και για το προσφυγικό προφίλ.

Το σύνθημα έδωσαν οι Βορίδης και Γεωργιάδης και ακολούθησε ο ΣΚΑΙ σηκώνοντας τους τόνους της ακροδεξιάς λαϊκίστικης προπαγάνδας. Επιχειρούν να πείσουν ότι είναι πολύ λογικό να φυλακίζεις ελεύθερους ανθρώπους κυνηγημένους από πολέμους.

Τα κανάλια ευθυγραμμίστηκαν απόλυτα με την ακροδεξιά αυτή αντίληψη που δεν θέλει «ούτε κουνούπι» έξω, για να επικοινωνήσουν και να επιβάλλουν την ιδέα των κλειστών κέντρων ως τη μόνη ορθή για την επίλυση των τεράστιων αδιεξόδων που δημιούργησε με την ανικανότητά της η κυβέρνηση στο προσφυγικό.

«Όχι να τον έχουμε αμολημένο. Να κάνει ότι θέλει;» αντιπαρατέθηκε ο κ. Οικονόμου στον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστα Ζαχαριάδη που έλεγε ότι είναι παράνομο να φυλακίζεις ανθρώπους που αιτούνται άσυλο.

Όπως υπενθύμισε ο κ. Ζαχαριάδης το 70% είναι πρόσφυγες κάτι που αρνήθηκε ο κ. Βορίδης λέγοντας ότι αυτά είναι στοιχεία της δικής σας κυβέρνησης.

Καταστρατηγούν τους κανόνες του κράτους δικαίου και της διεθνούς νομιμότητας προκειμένου να «ξεμπερδεύουν» με την εκρηκτική κατάσταση που δημιούργησαν στα νησιά, ωστόσο στις τοπικές κοινωνίες οι αντιδράσεις φουντώνουν και πλέον τα κανάλια και η Ν.Δ. αρχίζουν να βάζουν τους γαλάζιους αιρετούς που "χάιδευαν", απέναντι, αφού εναντιώνονται στον κυβερνητικό σχεδιασμό για νησιά-φυλακές.

Kατ. Μπρέγιαννη

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο