Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Σόου" αγάπης από τον Κυρ. Μητσοτάκη που πολιτικοποίησε ακόμη και τον Καθολικό Άγιο Βαλεντίνο (Video)

Ο Κυρ. Μητσοτάκης δεν παραμελεί ποτέ ακόμα και από το Βήμα της βουλής τα αγαπημένα του σπορ, ειδικά αυτό της επικοινωνίας.

Σήμερα, λοιπόν ξεκίνησε την ομιλία του με ένα θερμό «χρόνια πολλά» για τους ερωτευμένους θέλοντας να τιμήσει την ημέρα του Αγ. Βαλεντίνου. Η Ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν παραδέχθηκε τον εορτασμό αυτής της γιορτής.

«Ο Άγιος Βαλεντίνος δεν μνημονεύεται πουθενά στο ορθόδοξο εορτολόγιο και, όπως ήταν φυσικό, η ορθόδοξη Εκκλησία ποτέ δεν τον παραδέχτηκε. «Ο άγιος αυτός είναι για μας ανύπαρκτος. Είναι μια μυθοπλασία δυτικής προέλευσης», δηλώνουν άνθρωποι της Εκκλησίας» όπως αναγράφεται στο σάιτ Ekklicia online.

Ο Κ. Μητσοτάκης σπάει τα ταμπού της επικοινωνίας και «πολιτικοποιεί» ακόμη και τον Καθολικό Άγιο Βαλεντίνο για τις ανάγκες ενός πιο προσιτού προφίλ.

Ούτε να σκεφτώ δεν θέλω τι θα είχε ακούσει ο Αλ. Τσίπρας αν έκανε κάτι παρόμοιο...

Τον αφορισμό θα τον είχε σίγουρο,.

Κατ. Μπρ.

 

 

 

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο