Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Κούλογλου: Ο κ. Χρυσοχοΐδης αφήνει την Αθήνα να είναι Disneyland εγκληματικότητας

«Τα γεγονότα στην οδό Μενάνδρου είναι αποτέλεσμα «του λάθους του κ. Χρυσοχοΐδη»

Σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1, αναφορικά με τα γεγονότα στην οδό Μενάνδρου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σ. Κούλογλου τόνισε « Ο κ. Χρυσοχοίδης έχει ρίξει όλες τις δυνάμεις ενάντια στις καταλήψεις και στα Εξάρχεια - ενάντια στη λεγόμενη ‘πολιτική παραβατικότητα’ - και έτσι οι υπόλοιπες περιοχές της Αθήνας είναι μια Disneyland εγκληματικότητας».  Όπως είπε τα μικροεγκλήματα, οι κλοπές και οι διαρρήξεις αυξάνονται καθημερινά.

Μιλώντας, επίσης, στο Δημοτικό Ραδιόφωνο Θεσσαλονίκης σχετικά με το προσφυγικό, ο ευρωβουλευτής Στ. Κούλογλου, σημείωσε πως «η πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στο προσφυγικό είναι ένα φιάσκο».

Όπως εξήγησε, «όταν ανέλαβε η κυβέρνηση της ΝΔ, στην Μόρια υπήρχαν μόνο 5500 πρόσφυγες.

Τώρα είναι 20.000. Συνολικά στα νησιά ήταν 15.000, ενώ τώρα είναι 40.000. Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που καταργήθηκε το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής.

Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που έχουν αλλάξει 3-4 υπουργούς και 3-4 πολιτικές για τους πρόσφυγες. Δεν φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ που εξαγγέλλουν αστεία πράγματα όπως τον φράχτη των 2,7 χιλιομέτρων που τάχα θα αναστείλει τις προσφυγικές ροές.

Ο ΣΥΡΙΖΑ είχε δρομολογήσει προσλήψεις αστυνομικών, γιατρών και άλλων ειδικών για την αντιμετώπιση του προβλήματος και για την εξέταση των αιτημάτων ασύλου, αλλά με την κατάργηση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής από την ΝΔ, όλα αυτά πήγαν πίσω».

«Τα γεγονότα στην οδό Μενάνδρου είναι αποτέλεσμα «του λάθους του κ. Χρυσοχοΐδη»

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Στρατός και «ανοσία της αγέλης»

Στην τηλεόραση βγήκε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Ν. Παναγιωτόπουλος, για να απαντήσει στο χθεσινό ρεπορτάζ της «Αυγής» από το οποίο τεκμηριώνεται ότι στον στρατό υπάρχει σοβαρή έλλειψη μέσων προστασίας από την πανδημία του κορωνοϊού.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις