Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

"Συνήγορος της Ν.Δ."

Δεν υπερασπίστηκε η Φώφη Γεννηματά τον Βασίλη Κεγκέρογλου από το σχόλιο του Αλέξη Τσίπρα και αυτό το «κατέγραψαν» οι «φίλοι» της στην ΚΟ του ΚΙΝΑΛ. Όλα ξεκίνησαν όταν στη Βουλή ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην υπουργική απόφαση Μηταράκη που καταργούσε τη μειωμένη ασφαλιστική εισφορά για τις μητέρες κατά το πρώτο έτος μετά τον τοκετό.

Αμέσως πετάχτηκε ο Β. Κεγκέρογλου: «μην εκτίθεστε, πρόεδρε. Ο Κατρούγκαλος ήταν που κατήργησε...» και ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης έσπευσε να στηριχτεί στον βουλευτή του ΚΙΝ.ΑΛΛ.: «Ο Κατρούγκαλος το έκανε αυτό, τα είπαμε και την Πέμπτη». «Ναι, ναι, εντάξει, ξέρω. Καθίστε κάτω», τόνισε ο Αλ. Τσίπρας και απευθυνόμενος στο ΚΙΝ.ΑΛΛ. είπε: «Δεν χρειάζεται συνήγορους η Ν.Δ., κύριε Κεγκέρογλου. Έχει αρχηγό να απαντήσει».

Ακολούθησε αμέσως η ομιλία της Φ. Γεννηματά, η οποία δεν είπε λέξη! Ευτυχώς που είχε και δευτερολογία...

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο