Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Λάμπρου: Εξαιρετικός ο απολογισμός-Αναγκαία η αυτοπρόσωπη παρουσία μελών στις διαδικασίες

Εξαιρετικό χαρακτήρισε το κείμενο απολογισμού ο Πάνος Λάμπρου (53+), μέλος της ΠΓ, κατά την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της ΚΕ

Η αυτοπρόσωπη παρουσία στις κομματικές διαδικασίες είναι ο τρόπος για να μην υπάρχουν μέλη «δυο ταχυτήτων», για να μη διαχωριστούν τα μέλη σε ενεργά που συμμετέχουν σε διαδικασίες και μη ενεργά, που δεν συμμετέχουν, είπε ο Πάνος Λάμπρου (53+), μέλος της ΠΓ, κατά την τοποθέτηση του στη συνεδρίαση της ΚΕ, σύμφωνα με πληροφορίες.

Ως προς το ζήτημα του τίτλου του κόμματος, υποστήριξε ότι το όνομα «ΣΥΡΙΖΑ», το οποίο δεν αμφισβητείται από κανέναν, είναι όντως ισχυρό μπραντ όπως έχει πει ο πρόεδρος του κόμματος, ότι η όποια απόφαση για αλλαγή του πρέπει να παρθεί στο συνέδριο και σε κάθε περίπτωση εφόσον πρέπει να υπάρξει κάποια προσθήκη, αυτή πρέπει να αντιπροσωπεύει όλον τον «πλούτο» των πολιτικών και κοινωνικών ταυτοτήτων προς τις οποίες απευθύνεται το κάλεσμα για ένταξη με τη Διακήρυξη.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ανέφερε ότι «όλοι συμφωνούμε ότι υπάρχει η Διακήρυξη με βάση την οποία πορευόμαστε».

Πρόσθεσε όμως, καθώς στη Διακήρυξη αναφέρεται ότι ο στρατηγικός στόχος είναι ο σοσιαλισμός με ελευθερία και δημοκρατία, «κινήσεις, ομάδες που στέκονται εχθρικά απέναντι σε αυτόν τον στόχο και σε σειρά άλλά ζητήματα, όπως η Συμφωνία των Πρεπσών και τα ανθρώπινα δικαιώματα, δεν είναι δυνατό να μπουν στον ΣΥΡΙΖΑ ως μια ξεχωριστή κίνηση, ως μια ‘συνιστώσα'».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Πειθαρχία ναι, δημοκρατία θα δούμε

Ακόμη μία φορά η Γερμανία εκμεταλλεύεται μια κρίση για να ισχυροποιηθεί ακόμη περισσότερο έναντι των εταίρων της. Τώρα όμως οι αντιδράσεις είναι οξύτατες, η πειθαρχία κλονίζεται και η συνοχή της Ε.Ε. δεν φαίνεται τόσο χαλύβδινη. Όλο και λιγότεροι στενοχωριούνται γι’ αυτό.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο
Όλες οι Ειδήσεις