Ακολουθήστε την «ΑΥΓΗ»
Ο επιλεγμένος κατάλογος δεν υπάρχει πλέον.

Παπαδημούλης σε Γεωργιάδη: Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!

«Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!»

Δηκτικά σχολίασε την αναφορά του Α. Γεωργιάδη για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Α. Τσίπρα που είπε στη χθεσινή συνεδρίαση της ΚΕ του κόμματος ότι, ο ΣΥΡΙΖΑ την επόμενη φορά που θα κυβερνήσει πρέπει να ελέγξει όλους τους αρμούς εξουσίας, ο ευρωβουλευτής του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Δ. Παπαδημούλης.

Ο Α. Γεωργιάδης σχολιάζοντας σε τηλεοπτικό κανάλι τη θέση του Α. Τσίπρα έκανε λόγο για αντίληψη Χούντας.

Σε ανάρτηση του στα social media, o κ. Παπαδημούλης, τονίζει χαρακτηριστικά: "Αυτά που είπε ο @atsipras στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο @AdonisGeorgiadi. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια».

Η ανάρτηση στο twitter του ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Παπαδημούλη:

«Αυτά που είπε ο @atsipras στην ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ είναι χούντα»! Το εκστόμισε με μεγάλο θράσος, ο υμνητής της Χούντας, το ορφανό του Παττακού, ο @AdonisGeorgiadi. Προφανώς κρίνει «εξ ιδίων τα αλλότρια». Δεν δεχόμαστε μαθήματα σεβασμού της δημοκρατίας από πατεντάτους ακροδεξιούς!

 

 

 

 

Δείτε όλα τα σχόλια

Κύριο άρθρο

Μην μιλάτε. Χειροκροτήστε

Τις μέρες της πανδημίας τα κανάλια αναζητούν εναγωνίως Έλληνες γιατρούς που να εργάζονται σε νοσοκομεία του εξωτερικού και τους βγάζουν στα δελτία ειδήσεων για να περιγράψουν τις εμπειρίες τους.

Δειτε ολοκληρο το αρθρο